Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Drico schreef:Ik heb een paar weken terug een gevulde appel met walnoten en honing gemaakt
[ [url=m/XGK2j6.jpg]Afbeelding[/url] ]
Appel geschild en klokhuis eruit gehaald, walnoten in kleine stukje gehakt en daarmee de appel gevuld met wat honing erbij. Oven op 200 graden, weet niet hoeveel minuten (sowieso wel 15/20) maar heb zelf gewoon gevoeld met een satéprikker om te kijken of die goed gaar was. Daarna opgediend met wat slagroom en nog wat extra honing eroverheen gedaan
Amable schreef:Appel stamppot? Is dat lekker?
En bak je de appel dan met de kip of kook je het met de boontjes?
chantalboes schreef:Amable schreef:Appel stamppot? Is dat lekker?
En bak je de appel dan met de kip of kook je het met de boontjes?
Kip even goudbruin bakken, terwijl je de boontjes kookt. Als de boontjes goed zijn bij de kip in de pan en als laatste de appel erbij. Als je de appel er te lang bij doet worden ze zompig, ze hoeven alleen maar warm en iets zachter te worden. En smullen maar