Moderators: Muiz, Firelight, NadjaNadja, Essie73, Maureen95
Lunameyza schreef:Ik vind pittig eten lekker en denk dat mijn tolerantie hoger ligt dan de gemiddelde nederlander (heb indonesische roots dus met dat eten opgegroeid), maar in vergelijking met echte pure indo's, indiaase of surinaamse mensen ben ik denk ik alsnog een mietje
Warboel schreef:Een klein likje wasabi bij de sushi kan ik nog wel waarderen trouwens, maar dat pittige van wasabi is zo snel “weg” ofzo?
Ik kan overigens prikkels sowieso heel slecht verdragen dus sterke smaken zijn sowieso niet aan mij besteed
axel_1997 schreef:Warboel schreef:Een klein likje wasabi bij de sushi kan ik nog wel waarderen trouwens, maar dat pittige van wasabi is zo snel “weg” ofzo?
Ik kan overigens prikkels sowieso heel slecht verdragen dus sterke smaken zijn sowieso niet aan mij besteed
De wasbabi hier in Nederland is gewoon mierikswortel met groene kleurstof. (Waar overigens niets aan mankeert. Mierikswortel is hartstikke lekker.) Echte wasabi schijnt minder scherp te zijn (heb het zelf nooit geproefd) en moet vers geraspt worden omdat de smaak snel vervliegt.