Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Cherdenise schreef:sans6 schreef:In die zin dat als ik dat op tafel zet, ik meestal te horen krijg dat ze dat nooit eerder zo hebben gegeten.
Dus ja, wss heb ik dan andere mensen om me heen dan jullie.
Maar ik lees hier heel vele dingen dat ik denk, das toch heel gewoon? Ook hele bijzondere combinaties overigens hoor
Je weet wat er in tzaziki zit hoop ik
DuoPenotti schreef:Ik ken dicodip en ik weet dat van frikandellen de meest rare dingen word gemaakt zoals vlaai.
Dus ik gok op een frikandel met discodip?
En nee nooit gehad en geloof ook niet dat ik dat ga proberen
Noisy schreef:DuoPenotti schreef:Ik ken dicodip en ik weet dat van frikandellen de meest rare dingen word gemaakt zoals vlaai.
Dus ik gok op een frikandel met discodip?
En nee nooit gehad en geloof ook niet dat ik dat ga proberen
Goed gegokt
Ik heb hem op en het was verrassend lekker
Frikandel met mayo en daar bovenop de discodip
Noisy schreef:Zoet en hartig gaan best goed samen. Wat dacht je van een pannenkoek met kruidenkaas, rucola en zalm? Super lekker
Century schreef:Maar pannenkoeken zijn toch ook niet echt zoet? Ik zie ze meer als neutraal. Afhankelijk van wat je erop gooit wordt het een zoete of hartige pannenkoek. Dus pannenkoek met zalm enzo kan prima.
Noisy schreef:Zoet en hartig gaan best goed samen. Wat dacht je van een pannenkoek met kruidenkaas, rucola en zalm? Super lekker