dat is idd erg lekker, wat ik ook wel doe is: appels in de pan, kaneel erbij en suiker, rozijntjes, dit allemaal een poosje goed warm laten worden en dan vanille vla erbij (ook in de pan en dus ook warm laten worden) dat vind ik ook echt lekker, en 's ochtends eet ik vaak als ontbijt: appeltjes met suiker en kaneel opwarmen in de magnetron en dan yoghurt erover (jaja sommige vinden dat ik rare eetgewoontes heb )
Hmm net gemaakt... We hadden m 180 graden, 5 minuutjes, dan zijn ze warm, niet heet. Misschien volgende keer nog iets meer kaneel en wat meer suiker, maar het is nu al super lekker!
Heb er nu net nog wat yoghurt over gedaan om te proberen hoe dat smaakt, is ook lekker! Doordat die appeltjes al zo'n lekkere zoete/kaneelsmaak hebben is de yoghurt ook niet zuur meer...
ik heb er net even een variant op bedacht, en die is net zo lekker!
Appeltjes met heel veel suiker en kaneel in een ovenschaal. Dan bloem en boter mengen, todat je mooie kruimels krijgt, dat eroverheen doen. 15 minuten op 180 graden en je weet niet wat je proeft
Ijslanderfan, dat is een door vele gemaakt recept en inderdaad erg lekker! Ik mis alleen de suiker door je kruimeldeeg, 140 gr bloem, 90 gr boter, 75 gr suiker gebruik ik voor makkelijk kruimeldeeg. De boter moet wel koud zijn als je het gaat gebruiken. (Ook lekker met rabarber eronder of appel/peer/banaan)