Ik heb net even in het inspiratie verzamel topic een heleboel inspiratie opgedaan ( voor de afwisseling van mijn moeders dagelijkse potje }> ) en kwam géén tortelini tegen!
Nou ben ik nog niet erg kook bekwaam maar dit is wel mijn specialiteit thuis!
Voor 4 personen neem je:
* 2 á 3 zakjes tortelini, deze heb je met verschillende vullingen; ik neem altijd de ham vulling.
* Een pot pasta saus b.v die van Bertolini
* 2 paprika's
* Bakje champignons
* Uitjes gesneden
* Knoflook
* Strooi kaas, bijv. parmezaanse
* Evt. Mozarella voor boven op.
Je kookt de pasta in een klein kwartiertje gaar. Ongeveer 12 minuten nemen anders worden ze niet lekker van smaak.
Verwarm ondertussen de saus in een pannetje en voeg hier alle gesneden ingredienten bij toe.
'Vet' de ovenschotel in met de saus, bedek dan de bodem, doe er weer een beetje saus overheen, maak nog een laag, en bestrijk de hele bovenkant ook met een dikke laag saus.
Op de lagen saus kun je tomaten ringen, of bijv. mozeralla plakjes leggen. Bovenop een laagje kaas en veel kruiden.
10 tot 30 minuten in de oven afhankelijk van het smelten van de kaas, en warmte van de pasta.
Eet smakelijk!