Kipfilet, even platslaan met een vleeshamer. Bestrooien met wat peper en inwrijven met olie. Even aan beide kanten bruin bakken in een grillpan.
Als ze gaar zijn insmeren met pesto en in een ovenschaal leggen. Aangezien kip moet zwemmen daar een lekkere scheut witte wijn overheen, die je dan later bij het eten kunt serveren
Geraspte oude kaas, fijn gesneden bosuitje, lik creme fraiche en een paar in partjes gesneden cherrytomaatjes door elkaar scheppen.
Dat mengsel over de kipjes. verdelen en even grillen tot de kaas lekker gesmolten is.
Nou. het is al een heel oud recept maar ik was aan het neuzen tussen de receptem en kwam deze tegen en ik wil jullie even laten weten dat het heerlijk was! Met ravioli + sla was het een perfecte maaltijd. Neem gerust wat meer dan een handje tomaten want die maken het gerecht echt af. De kipfilet heb ik met een beetje kipkruiden gekruid ipv alleen zout en peper. geen wijn gedaan bij de kip want ik heb 'm gegrilld. Voor herhaling vatbaar. Patsy!
Annick75
Berichten: 1784
Geregistreerd: 16-09-09
Woonplaats: Eindhoven
Geplaatst: 30-10-10 13:19
Zep schreef:
Aangezien kip moet zwemmen...
Volgens mij is de uitdrukking: Vis moet zwemmen aangezien visjes waterbeestjes zijn.
Neemt echter niet weg dat het recept lekker klinkt en volgens mij ook nog doodeenvoudig is om te maken!