Zeer smakelijk voor als je haast hebt:
1 rode paprika (in blokjes/reepjes)
1 groene paprika (in blokjes/reepjes)
1 ui (gesnipperd)
1 bakje runderreepjes (350 gram)
1 blik tomaten of tomatenblokjes (400 gr.)
1 volle eetlepel crème fraîche
djintan (naar smaak, ongeveer 2 theelepels)
peper/zout/paprikapoeder
evt. cayennepeper
1 kleine beker rijst
komkommer (of sla of ...)
Paprika t/m runderreepjes in wok roerbakken. Tomaten toevoegen en naar smaak kruiden. Djintan toevoegen (is belangrijk voor de goulashsmaak - zoek bij de Conimex-kruiden). Ondertussen rijst koken en komkommer in blokjes snijden.
Als laatste crème fraîche toevoegen aan vlees/paprikamengsel en heel even laten doorpruttelen.
Serveren met de blokjes komkommer.
Lekker, snel en gezond!