Moderators: Muiz, Firelight, NadjaNadja, Essie73, Maureen95
sronnie schreef:Ham/prei salade voor op stokbrood ( is hier altijd erg snel op, voor ''het'' recept pb maar)
Elan schreef:sronnie schreef:
Koe lu yuk is ook een lekker iets.
Oscar schreef:Da's inderdaad lekker!
Ik ken het wel van de Chinees, maar heb het nog nooit zelf gemaakt.
Maak jij het weleens zelf?
Zo ja, dan zou ik heel graag een receptje willen (vooral voor het beslag)
Lindaa_T schreef:In de Veronica tv gids van deze week stonden volgens mij ook borrelhapjes! Ik zal eerst even opruimen, en daarna zal ik even kijken wat het nou precies was.
Elan schreef:sronnie schreef:Ham/prei salade voor op stokbrood ( is hier altijd erg snel op, voor ''het'' recept pb maar)
geen geheimen delen Mag ik t weten?
Wij hebben als hapjes:gevulde eieren, monchou met ui, peper en zout in rookvlees gewikkeld, bladerdeeg met cocktailworstjes en met kaas, pizzaatjes van bladerdeeg met alles wat je er maar op wilt.
Koe lu yuk is ook een lekker iets.
sronnie schreef:Bedenkt zich dat wij bij de soep zometeen kruidenstokbrood hebben, makkelijk om te maken (je koopt het kant en klaar ) maar erg lekker
Lenneke_ schreef:Google eens naar tapas. Dat zijn allemaal kleine spaanse gerechtjes
KsVrPy schreef:ham gerolt in augurk enzv.
Lekker simpel.
Elan schreef:KsVrPy schreef:ham gerolt in augurk enzv.
Lekker simpel.
Dat is nog eens vakwerk
Oscar schreef:Je kunt ook komkommers uithollen en daar een lekkere vulling in doen.
Je schilt dan de komkommer en snijdt hem in plakken van ca. 4 cm.
De zaadjes haal je er uit, tot bijna op de bodem zodat er een kuiltje ontstaat.
Hierin kun je bijv. garnalen (evt. met een sausje, bijv. cocktailsaus) of roomkaas doen.