Mooi springgericht merrieveulen uit bekende Kattebel-stam

Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2014-07-30 21:52
Deze advertentie is gesloten
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
0 jaar
Kleur:
Bruin
Ras / stamboek:
KWPN
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Original J
Vader: 
Canabis
Vader van moeder: 
Ahorn Z

Aansprekend, goed bewegend, correct, bruin merrieveulen van de Grand Prix hengst Canabis. Dit veulen komt uit de bekende Kattebel-stam. Moeder is een PROK Prestatie merrie van Ahorn Z (de Duitse hengst die in talloze topspringpaarden in de moederlijn te vinden is). De moeder van dit veulen heeft o.a. al een Grand Prix springpaard in Nieuw Zeeland, een 1.30 springpaard in Spanje, een Nationaal springpaard/keur merrie en een 2e bezichtigingshengst (KWPN) gebracht. Deze merrie heeft ook al veilingveulens gegeven en een hengst op de Oldenburgse hengstenkeuring.

De moeder van de merrie is een volle zus van Ida, de bekende merrie van Stal Broere die 5 Grand Prix/Internationale springpaarden en een goedgekeurde hengst heeft gebracht.

Dit is een zeer interessante lijn, waarbij het veulen geschikt is voor een latere carrière in de springsport en ook goed in de fokkerij ingezet worden. Het karakter van de moeder en veulen zijn zeer goed. Moeder is door iedereen te rijden en heeft een top-instelling. Het veulen komt dagelijks in de hand. Heeft u interesse, neemt u dan contact met ons op. Meer informatie is te vinden op www.showjumperbreeding.nl.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina