5 Day Intensive Sport & Horsemanship United - data 2015

Prijs: €495,00 | Geplaatst: do, 2014-12-18 09:43
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw

In 2015 op vakantie met je paard en tegelijk veel leren? Resultaten bereiken met vriendelijkheid, harmonie, lichtheid, bewegingsvrijheid? Je instructrice is horsemanship specialist, Dressage Naturally Coach, KNHS trainer/instructeur dressuur én ZZ-licht jury! Voor alle disciplines: klassieke dressuur, horsemanship, springen/cross, trec, schriktraining …

Ben jij wedstrijdruiter (B-ZZ), recreatieruiter, Natural Horsemanship of Dressage Naturally student en wil je echt vooruit? Kom dan 5 dagen met je paard naar Sport & Horsemanship United in Oosterstreek! 5 dagen van intensieve lessen en gezelligheid.

In de 5 Day SHU Intensive leer je met behulp van de principes van klassieke dressuur en natural horsemanship op een doelgerichte maar spelenderwijze manier te trainen. Je boekt echt vooruitgang boekt én beleeft er beiden plezier aan. Grondwerk, dressuur, springen, longeren zonder hulpteugels, verbetering van samenwerking paard en ruiter, wedstrijd- of proefgericht trainen …
Aan het einde ga je met nieuwe inspiratie, kennis en vaardigheden naar huis ... en met een Combinatie Ontwikkelings Plan waarmee je even vooruit kan.

De groep is klein: 2 tot 4 combinaties. Veel ruimte dus voor persoonlijke begeleiding en tips! Deelnemers leren ook door bij elkaar mee te kijken. Er is bovendien gelegenheid om zelf thema's aan te dragen voor de lessen. De ruiters kunnen elk één extra persoon als auditor inschrijven.

Dagelijks ca. 5 à 6 lesuren: theorie, simulaties of demonstraties, groeps-, duo- en privélessen. De praktijklessen worden gegeven op een niveau op maat voor elke combinatie.
Voor de lessen zijn een 20*60 buitenrijbaan, een roundpen en een ruime speelweide met o.a. een dressuurring en (cross)hindernissen beschikbaar. De paarden verblijven naar wens in een paddock of weide.

Kosten €495 (incl. wei/paddock/hooi voor je paard, koffie/thee/frisdrank tijdens de lesuren, gezamenlijk eten laatste avond).
Per deelnemer max. 1 auditor: €135
Voor overnachting van deelnemers is een lijst met suggesties beschikbaar.

Aanmelden of meer informatie:
email: info@sporthorsemanshipunited.nl
tel: 06 34 971 951
www.sporthorsemanshipunited.nl

***Op afspraak kan in plaats van het 4 of 5 day SHU Intensive programma ook een geheel eigen trainingsperiode op maat worden afgesproken van 1 of meerdere dagen. Kijk op de website of email voor meer informatie.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina