Progressief Trainings Jaar: Uniek intensief groeitraject!

Prijs: notk | Geplaatst: do, 2014-12-18 10:00
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw

Wordt 2015 jouw jaar van de grote sprongen vooruit? In rijvaardigheid, kennis, groei van jouw paard als atleet? Wil je nu eens echt intensieve en persoonlijke begeleiding zodat je grote stappen vooruit kunt maken? Lees dan even verder!

Wat is er mooier dan straks aan het eind van 2015 achterom kijken en denken "mijn paard en ik zijn echt met sprongen vooruit gegaan!". Iedere ruiter vindt dat mooi en dat is ook waar ik als instructeur voor ga. Het Progressief Trainings Jaar neemt je bij de hand en helpt je op koers te blijven naar het doel dat jij met je paard hebt. Lessen in horsemanship, obstakel- en springtraining en natuurlijk veel dressuur, de basis van al het rijden. Plezier én prestatie, met hart voor je paard. Een totaalpakket op maat voor jou!

Het PTJ bestaat uit 9 lesdagen (woensdag of vrijdag), van 9 tot 17.30 uur, met maximaal 6 ruiters.
De lesdata zijn van maart tot en met oktober, elke drie weken.
Lokatie: Oosterstreek op de zuidgrens van Friesland *** (20x60 rijbaan, roundpen en spring/crossweide).

Op de PTJ lesdagen krijg je 2 keer les met je eigen paard. Daarnaast krijg je theorieles met handouts, oefeningen voor mind & body awareness, houding & zit en ruiterfitness, en je krijgt handige coachingtools aangereikt. Veel ruimte dus voor persoonlijke begeleiding, ontwikkeling van kennis en vaardigheden. En natuurlijk leer je nog meer door mee te kijken bij lessen van je medestudenten.

Lees hier het informatieblad voor meer info over het Progressief Trainings Jaar: www.sporthorsemanshipunited.nl/PTJ.html

Per rijdende deelnemer mag 1 auditor extra inschrijven. Neem een begeleider, vriendin of stalgenoot mee, want samen groei je sneller! Voor resterende auditorplaatsen geldt een open aanmelding.

Wil je er echt voor gaan en 2015 vleugels geven?
Dan is er speciaal voor PTJ deelnemers en auditors een extra voordelig aanvullend lessenpakket met aanzienlijke korting. Lees meer hierover in het informatieblad!

EARLYBIRD KORTING voor rijdende deelnemers:
Bij aanmelding en betaling voor 1 februari 2015 € 100 euro extra korting !!

Aanmelden of meer informatie:
www.sporthorsemanshipunited.nl
of email naar: info@sporthorsemanshipunited.nl
of bel: 06 34 971 951

***IS OOSTERSTREEK TE VER WEG? INFORMEER NAAR MOGELIJKHEDEN MET EEN EIGEN GROEP OP JOUW STAL!

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina