Liesbeth Jorna: Les aan huis: t/m ZZ en natural horsemanship

Prijs: notk | Geplaatst: do, 2014-12-18 10:12
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Liesbeth Jorna: KNHS trainer-instructeur, Coach Dressage Naturally, ZZ-L jury, specialist Natural Horsemanship. Ik geef Intensieve lessen waar je een poosje mee vooruit kunt. Met veel persoonlijke aandacht voor jou en voor je paard, ruimte voor trainingstips en uitleg. Met resultaten in harmonie door vriendelijk maar doelgericht te trainen.
www.sporthorsemanshipunited.nl

Ik geef lessen, clinics en begeleiding op maat voor wedstrijdruiters, klassieke ruiters, recreatieruiters, bitloze combinaties, Parellistudenten, Dressage Naturallystudenten en andere paardenliefhebbers. Sport & Horsemanship United staat voor een systematische en spelenderwijze opleiding van paard en ruiter als team. Precisie en Spel!

*** Maandelijks les aan huis in de regio's Noord-Holland, Midden/Oost-Nederland en Noord-Nederland

*** Lesdagen op lokatie, incl. theorie

*** 5 day Intensive trainingsweken (zie advertentie bij clinics e.d.)

*** Progressief Trainings Jaar, een uniek programma met intensieve begeleiding voor snelle progressie

*** eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos!

Natural Horsemanship, rijkunst en wedstrijdsport zijn onlosmakelijk verbonden bij Sport & Horsemanship United. Happy athlete en happy ruiter, daar gaat het om. Door het verbinden van dressuur en natural horsemanship krijg je een sterke band met je paard en een natuurlijke en verfijnde communicatie zowel vanaf de grond als vanuit het zadel. En ... ontwikkel je een gezond en atletisch paard dat in harmonie en bewegingsvrijheid met zijn ruiter samenwerkt.

Ik heet je graag welkom in mijn lessen en hoop dat je geïnspireerd raakt om van jouw paard een super partner én atleet te maken.

PaardenSport? Naturally!

Liesbeth Jorna

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina