Brave kruising haflinger te koop.

Prijs: €1.750,00 | Geplaatst: zo, 2016-06-26 20:34
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
4 jaar
Stokmaat:
150 cm
Kleur:
Vos
Ras / stamboek:
Shetlander
Stamboekpapier:
Nee

Enige spoed.

València is een 4 jarige merrie, een kruising tussen een Haflinger en Welsh. Ik heb haar vorig jaar september gekocht, en ze heeft de winter stil gestaan.2/3 maanden geleden is ze na 3 maanden weer opgepakt en het was opstappen en wegrijden. Ze word nou niet regelmatig gereden maar blijft braaf! Voor haar leeftijd is ze enorm braaf en ze doet zeker haar best. Wel heeft ze iemand nodig die weet wat ie doet. Als ze doorgereden is, dan zou ze denk ik ook zeker geschikt zijn voor iets onzekere mensen. Ikzelf ben angstig en onzeker in het zadel, en ze past zich op mij aan. Ze heeft tot nu toe nog geen stap verkeerd gezet. Een verzorgster hier op stal (beginner, had nog nooit gereden) kon zo wegrijden met haar. Ze is verkeersmak, maar wel kijkerig buiten, met een ander paard erbij is ze denk ik meer op haar gemak. Als er tijdens het rijden vrachtwagens of auto's langs de bak rijden kijkt ze er niet van op. Maar buiten op straat houdt ze alles in de gaten.

Ze heeft op dit moment geen paspoort, de vorige eigenaar zou die opsturen maar dat is helaas nooit gebeurd. Paspoort moet dus nog aangevraagd worden.

Ze staat hier met 2 andere paarden en is zeer sociaal. Ze staat graag buiten, het liefst heel de dag. Ook tijdens regen of sneeuw staat ze graag buiten. Ze heeft hier in de winter zonder deken gestaan. Lang op stal is niks voor haar. Daarom gaat ze ook alleen naar iemand toe waar ze elke dag buiten komt.

Handelaren en maneges hoeven niet te reageren.
Prijs is bespreekbaar voor het perfecte huis
.
Mvg Esmee
esmeeravenhorst@outlook.com

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina