Plek gezocht omgeving Zwolle/Stadshagen voor lieve ruin

Gevraagd | Prijs: notk | Geplaatst: za, 2016-10-01 15:59
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Wij zijn naar Stadshagen verhuisd en daarom ben ik opzoek naar een plek voor mijn paard. Het gaat om een lieve rustige 20 jarige ruin
Het liefst volpension/all-in ivm studie, zelfverzorging mag ook maar dan moet het wel gedeeltelijke zelfverzorging zijn zodat ik maximaal 1 keer per dag naar stal hoef. Stuk weiland met schuilstal(of mogelijkheid een gehuurde te plaatsen) is ook prima maar moet dan wel echt heel dichtbij Stadshagen zijn. Mijn paard wordt niet meer gereden ivm zijn gezondheid dus een binnen of buitenbak is niet echt van belang een longeercirkel of paddock om wat grondwerk te kunnen doen zou wel fijn zijn. Verder zoek ik:
- onbeperkt/meerdere malen per dag hooi(zelf inkopen evt geen probleem)
- bij volpension een stal die iedere dag uitgemest en opgestrooid wordt
- iedere dag in de wei/paddock
- bij volpension 1 x daags medicijnen willen geven
- hij moet in een eigen stukje wei/paddock kunnen staan ivm late castratie hij staat nu in een weitje tussen twee merries in en dat gaat prima heeft verder absoluut geen hengstengedrag nu dat komt alleen naar boven als hij bij anderen in de wei/paddock staat. Mocht hij een klik hebben met een paardje is het natuurlijk leuk als ze ter zijner tijd samen kunnen in een wei maar ik wil hem eerst rustig kunnen laten wennen en hem ook in de wei kunnen hebben als die niet een maatje kan vinden.

Lijstje lijkt een beetje lang zo maar om iedereen tijd te besparen zet ik al mijn wensen alvast op een rijtje omdat niet iedereen dit wil/kan bieden. Een prijs komen we vast samen wel uit! Wie iets weet of heeft : ik hoor het graag!

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina