Sir Lancelot bodyprotector Regular veilig & trendy!

Prijs: €129,95 | Geplaatst: vr, 2017-02-24 16:47
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw

Heel stiekem kijken we alweer uit naar het Outdoor seizoen! De trendy, kleurrijke bodyprotectors Regular van Sir Lancelot Horse Sports™ zijn dan zeker een aanrader. Kenmerkend voor hoog draagcomfort vanwege de flexibiliteit en lichtgewicht. Geweldige uitstraling en het allerbelangrijkste: zeer veilig! Ook zeer geschikt voor menners:

De Sir Lancelot bodyprotector 8-Point Fit™ is in Nederland categoriewinnaar Veiligheid bij “Best Horse Product van het jaar 2014 Award”!

http://paardengruiter.nl/product-categorie/bodyprotectors/

NIEUWS: de bodyprotector EH2012 is volgens het Engelse magazine "Eventing" met een 5***** als beste getest! (bron: Eventing, March 2014, page 60)

Door de ritssluiting aan de voorkant gemakkelijk aan en uit te doen. Voor als de bodyprotector niet gedragen wordt leveren wij een extra klittenbandstrook mee die normaal over de ritssluiting gaat. Dit zodat er geen vuil bij kan komen en uw langer veilig kan paardrijden.
De Bodyprotector geniet van hoge mate van verstelbaarheid doordat er 80 stootvaste flexibele "Foam" blokjes van 2,4cm dikte gebruikt worden. Daarnaast zijn er verschillende bewegende delen zodat de bodyprotector nooit in de weg zit.

Niet zeker welke maat bodyprotector u het beste past? Bekijk de maattabel om zelf een indicatie te krijgen:http://paardengruiter.nl/maattabel-sir-lancelot-bodyprotectors/. Komt u er nog niet uit? Neem dan contact op via info@paardengruiter.nl of het contactformulier.

Deze comfortabele, exclusieve bodyprotectors zijn bij uitstek geschikt voor Mix and Match! Zie bijvoorbeeld onze gekleurde veiligheidsbeugels!
http://paardengruiter.nl/product-categorie/beugels/

Stuur ons een pb of neem een kijkje in onze webshop!

Enjoy colourful riding!
de Paardengruiter

www.paardengruiter.nl

Zonder verzendkosten!!!!!!!!!!!!!!!

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina