Prachtig, lief maar gevoelig recreatiepaard zoekt 5* huisje!

Prijs: 1000 - 2000 | Geplaatst: di, 2017-09-26 20:42
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
14 jaar
Stokmaat:
156 cm
Kleur:
Bruin
Discipline + Niveau:
Basis/AllroundZadelmak
Ras / stamboek:
Engels volbloed
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Irish Pet
Vader: 
Bretigny

Prachtige, lieve maar gevoelige Engelse Volbloed ruin te koop aangeboden.

Top Secret(Bretigny x Irish Pet) is een 14 jarige Engels Volbloed ruin(géén draver!)van ongeveer 1.55m-1.60m. Hij is een echte toverbal; in de winter heel licht bruin en in de winter bijna zwart! Het is een paard wat met uitstek geschikt is voor het recreatieve werk, een echt recreatiepaard. Top loopt op ongeveer B niveau en is gewend aan groot verkeer(bussen, trekkers e.d). Buiten rijden in een groep vindt hij heel leuk! Zonder zadel rijden kan hij ook en balkjes lopen doet hij ook erg netjes. Hij heeft wel een consequente en zelfverzekerde ruiter nodig die om kan gaan met dit ras. Hij kan met rijden soms eigenwijs/nerveus de andere kant op willen en dan moet je hem wel met beleid op zijn plek kunnen zetten. Het zijn namelijk zeer gevoelige paarden. Verder zou hij ook zeer geschikt zijn als Weidemaatje. Hij kan vrijwel met ieder paard samen, een allemansvriend! Hij is altijd netjes geënt, naar de tandarts geweest, ontwormd en bekapt/beslagen. De trailer is hij ook gewend. Hij heeft een iets steiler hoefje rechtsvoor, dit is aangeboren, maar hij heeft hier verder geen last van. Hij heeft vroeger op de renbaan gelopen vnml. op Duindigt en staat ingeschreven bij de NDR (Stichting Nederlandse Draf -en rensport).

Ik ben opzoek naar een geschikt huisje waar hij het liefst komt te staan bij iemand aan huis en/of in een niet al te grote kudde. Momenteel staat hij 24/7 buiten met schuilgelegenheid en onbeperkt ruwvoer en loopt hij met slecht weer met een deken op.

Top gaat alleen weg naar een super huisje, waar ik zelf een goed gevoel bij heb. Hij moet zeker niet weg. De prijs is voor mij minder van belang, een goed tehuis is het allerbelangrijkste!

Eventueel kan Top worden verkocht met zijn toebehoren: een Euroriding Diamant dressuurzadel, dekjes, hoofdstel en deken.

Mocht je interesse hebben in Top, dan hoor ik graag wat jij hem zou kunnen bieden en wat voor ambities je voor ogen hebt!

Uiteraard hoeven handelaren NIET te reageren! Graag enkel reageren bij serieuze interesse. Keuringen zijn toegestaan k.k.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina