Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Toevoegen aan eigen berichten Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Plaats een nieuw onderwerp

Veulenveiling Borculo stopt met thuisbezichtigingen

 
Profiel   

veulenveiling borculo
Fokkerij
[ img ]
Foto Wendy Scholten

De selectiecommissie springen van Eliteveiling Borculo neemt geen nieuwe aanmeldingen van springveulens voor de thuisbezichtigingen meer aan. De collectie springveulens voor woensdag 30 augustus in Vragender is al bijna rond. "We hebben al zoveel veulens definitief vastgelegd, we moeten de nieuwe aanmeldingen voor het selecteren aan huis stopzetten. Een luxeprobleem," vertelt selecteur Floris van Leuken.

Er zijn nog wat plekken vrijgehouden voor veulens die ingeschreven zijn voor de selectiedagen op 23 en 27 juni en de selectie tijdens de Centrale Keuring van Gelderland op vrijdag 7 juli. "Daarnaast hebben we nog enkele afspraken bij fokkers thuis lopen, waar we natuurlijk naar toe gaan. We verwachten met deze dagen de collectie te kunnen afronden, mits de veulens zeer interessant gefokt zijn en uit merrielijn komen met internationale springpaarden eruit."

"We zijn erg content met wat we voor de fokkers in de veiling mogen brengen. Van veulens van Cornet Obolensky tot Diamant de Semilly, maar ook enkele van jonge hengsten als Casago en Chapeau. Het aanbod is heel gevarieerd," vertelt Floris van Leuken.

Het is nog wel mogelijk om dressuurveulens aan te melden voor de thuisbezichtigingen. Dit kan online of via de selecteurs Eugene Reesink en Nol Gerritsen en scout Emmy de Jeu. Alle informatie is te vinden op de website.

Link naar dit berichtGeplaatst: 12-06-17 18:12 

Plaats een nieuw onderwerp  Plaats een reactie
Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Zoek naar
Inloggen