Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Toevoegen aan eigen berichten Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Plaats een nieuw onderwerp

DNA Award naar KNHS voor Young Leaders Program

 
Profiel   

KNHS
KNHS


De KNHS heeft donderdagavond 15 juni 2017 met het Young Leaders Program de DNA Award gewonnen in de categorie ‘Vernieuwer-vereniging’. De Nederlandse Associatie is een vereniging van, voor en door verenigingen en heeft jaarlijks een prijs voor de beste, meest opvallende en inspirerende Vernieuwer.

In het juryrapport wordt het Young Leaders Program ‘briljant’ genoemd. “In het plan verbindt de vereniging de ruitersport met de samenleving en speelt ze in op wensen van ouders. Het plan is goed doordacht en onderbouwd. Het is tevens heel slim verbonden met het opbouwen en ontwikkelen van actief talent voor de vereniging. KNHS zet sterk in op het boeien van haar leden en het bevorderen van de betrokkenheid bij de vereniging. Hierbij gaat ze verder dan de binding via wedstrijdlicenties en het automatische lidmaatschap via de bij FNRS aangesloten maneges,” aldus het rapport.

De prijs werd uitgereikt tijdens het Jaarcongres ‘Deel de toekomst’ bij Fokker Terminal in Den Haag. Fenna Westerduin en Meggie van der Kamp namen de Award in ontvangst. “Zo zie je maar dat veel mensen geloven in het paard als leermeester!”

De KNHS levert een prominente bijdrage aan de ontwikkeling van de jeugd op het gebied van sociale, mentale en maatschappelijke vaardigheden met het ‘Young Leaders Program’. In dit programma ontmoeten sport en de maatschappij elkaar en worden deelnemers niet alleen fysiek uitgedaagd maar ontwikkelen ze tegelijkertijd waardevolle vaardigheden die bijdragen aan succesvolle deelname in de huidige maatschappij.

Link naar dit berichtGeplaatst: 16-06-17 20:49 

Plaats een nieuw onderwerp  Plaats een reactie
Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Zoek naar
Inloggen