Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Toevoegen aan eigen berichten Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Plaats een nieuw onderwerp

FEI partners met China National Sports International

 
Profiel   

Bokt.nl / Equnews
FEI

[ img ]
Foto: FEI

De FEI heeft zijn pijlen gericht op China. Ze laten dat blijken met een nieuwe samenwerking met de China National Sports International (CNSI): een sport en entertainment bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de paardensport in China.

Er is een vijfjarig contract getekend met de CNSI. Deze laatste zal de officiële partner van de FEI zijn in China. Hierdoor wil de FEI zijn positie op de Chinese markt versterken. Het doel is dat de FEI en het CNSI samen een grootschalig e-sport en e-commerce platform zullen opzetten in 2018.

Volgens de laatste cijfers is de paardensport goed voor een economisch aandeel van 1,5 miljard Amerikaanse Dollars in China. Deze markt is nog in volle groei. Momenteel zijn er een 400.000 actieve paardensporters in China. Daarvan rijden er ongeveer 1 op de 1000 volgens een actief schema.

FEI voorzitter, Ingmar De Vos is duidelijk. “De paardensport evolueert snel in China. ‘The sky is the Limit’. Daarom zijn we blij nu ook een officiële partner te hebben in het land. Samen met het CNSI willen we onze sport nog meer gaan promoten in China.”

Link naar dit berichtGeplaatst: 09-10-17 12:27 

Plaats een nieuw onderwerp  Plaats een reactie
Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Zoek naar
Inloggen