Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Toevoegen aan eigen berichten Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Plaats een nieuw onderwerp

Hattrick voor Dark President tijdens It’s All Dressage

 
Profiel   

Equnews
Dressuur

[ img ]
Riccardo Sanavio en Dark President. Foto door Aniek1985


De KWPN-hengst Dark President wist alle ogen naar zich toe te trekken tijdens het It’s All Dressage Lichte Tour. De Wynton-zoon reed onder Glock-ruiter Riccardo Sanavio naar de overwinning in alle Lichte Tour-rubrieken.

De combinatie reed meteen naar de hoogste dagscore van 73,32% in de Prix St. Georges. Ook in de Intermediaire I scoorde de combinatie sterk met een totaal van 73,32%. Als afsluiter haalden ze alle ogen in de Kür op muziek met een totale quotering van 78,60%.

“Het was onze eerste meerdaagse wedstrijd over drie dagen. Het was een beetje aftasten hoe hij zou zijn, maar eigenlijk was Dark President de derde dag nog steeds superfit. Over alle drie de dagen heeft hij super gepresteerd. In de Prix st. Georges had ik een heel goed gevoel, in de Intermediaire I liet ik zelf nog wat teveel punten liggen. Het is dat nog steeds goed, de andere dagen zijn gewoon beter. De kür was echt heel erg goed. ”

Debuut voor President’s Chagall D&R
Tijdens de meerdaagse concours debuteerde ook Patrick Van der Meer met zijn KWPN-hengst President’s Chagall D&R (v. Jazz). Het fokproduct van W. Jansen uit Den Haag kwam toe tot een score van 63,84% in de Grand Prix. In de kür op muziek is de hengst meer ontspannen en stijgt de Jazz-zoon naar de derde plaats met 70,60%.

Link naar dit berichtGeplaatst: 16-10-17 20:46 

Plaats een nieuw onderwerp  Plaats een reactie
Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Zoek naar
Inloggen