Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Toevoegen aan eigen berichten Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Plaats een nieuw onderwerp

Gerco Schröder grijpt overwinning op Dutch Masters

 
Profiel   

*Bokt.nl / Equnews
Springen

[ img ]
Gerco Schröder met Glock's Debalia. Foto: Marjoow


In alle spanning wordt er toegewerkt naar de Rolex Grand Slam Grand Prix in ’s Hertogenbosch. Op de Dutch Masters warmden de vijfster combinaties zojuist nog op in de 1.45m accumulator. Daarin kleurde het volledige podium oranje.

Gerco Schröder snelde naar de overwinning met de Numero Uno-dochter Glock’s Debalia. Het duo wist als enige de timer onder de 47 seconden te houden en bleef net geen seconde voor op Frank Schuttert met de Casall-dochter, Beautiful Red.

Schröder klokte foutloos af in 46,59 seconden terwijl Schuttert 47,39 seconden nodig had met de vosmerrie. Leopold van Asten vervolledigde het podium met de 12-jarige merrie VDL Groep Beauty (v. For Pleasure).

Net buiten het podium volgden Julien Epaillard (Quatrin de la Roque LM, v. Quick Star) en Daniel Deusser (Equita van t Zorgvliet, v. Cassini I) op een respectievelijke vierde en vijfde plaats. Verder haalden ook Michael Greeve (Turbo Z, v. Thunder vd Zuuthoeve) en Marc Houtzager (Sterrehof’s Eddie Blue, v. Mr. Blue) een ereplaats.

Klik hier voor de resultaten

Link naar dit berichtGeplaatst: 11-03-18 17:07 

Plaats een nieuw onderwerp  Plaats een reactie
Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Zoek naar
Inloggen