Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Toevoegen aan eigen berichten Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Plaats een nieuw onderwerp

Cornet Obolensky zoon veilingtopper ESHA Sport Horse Auction

 
Profiel   

Bokt.nl / Equnews
Fokkerij

[ img ]
Marco Kutscher met Cornet Obolensky. Foto: OndRond /Wikimedia Commons


De organisatie van de ESHA Sport Horse Auction kijkt terug op een zeer geslaagde 3de editie. Maar liefst 36 paarden kwamen onder de hamer die een gemiddelde prijs van 8.500 euro opbrachten.

Veilingtopper was de 4 jarige hengst Cisco des Rosiers Z (Cornet Obolensky x Carthago) die verkocht is aan de Duitse Robbert Stahl Sportpferde. De eveneens zeer apart springende Sukarla Avo’s Z ( Starpower x Libero H) vertrok naar Zwitserland.

Dennis Swennen van de organisatie kijkt met een tevreden gevoel terug op de veiling. “We zijn er in geslaagd een mooie collectie jonge sportpaarden in de veiling te brengen waar een divers koperspubliek op af is gekomen. Van handelaren tot sportstallen tot sponsors die voor hun ruiter een talentvol paarden wilden kopen. Zoals de mensen van ons gewend zijn in de vorige edities voor eerlijk en reëel geld. Dat blijkt een goede formule die ook bekend begint te worden in het buitenland. Dat er paarden verkocht zijn naar Duitsland, Engeland, Zweden, Israël en Zwitserland stemt mij dan ook zeer tevreden. De stemming zat er vanaf het begin af aan goed in, onze VIP tafels waren allemaal uitverkocht en de paarden werden in een goed tempo geveild. Kortom een geslaagde editie waarbij er volgend jaar de 4de editie van komt”.

Link naar dit berichtGeplaatst: 16-04-18 13:46 

Plaats een nieuw onderwerp  Plaats een reactie
Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Zoek naar
Inloggen