Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Toevoegen aan eigen berichten Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Plaats een nieuw onderwerp

Vrieling houdt ruim 90 combinaties achter zich in Kronenberg

 
Profiel   

Equnews
Springen

[ img ]
Jur Vrieling met Glasgow van het Merelsnest. Foto: Aniek1985


Tijdens de nieuwe internationale driesterren wedstrijd op de Peelbergen blijven de Nederlandse combinaties sterk presteren. Jur Vrieling overwon in de 1.30m rubriek.

De 1.35m ochtendrubriek kwam op naam van de Noorse stalamazone van Stal Hendrix, Oda Charlotte Lyngvaer. De Noorse snelde naar de overwinning met de 8-jarige KWPN-merrie Goanita. Met ruim drie seconden verschil volgde Kathrin Stolmeijer op de tweede plaats. Samen met Chica Del Aire (v. Coronas 2) bleef Stokmeijer landgenoot Carten Titsch met Maccario B (v. Monte Bellini) voor.
Een trio Nederlanders volgde met Caroline Devos-Poels op kop. Samen met Dannuco (v. Numero Uno) bleef de Nederlandse amazone Loewie Joppen met International Popcorn (v.Bustique) en Siebe Kramer met Gold Digger (v. Nabab de Reve) voor.

De 1.30m overwinning kwam op naam van Jur Vrieling met de Emmerton-zoon Freeman VDL. Als enige hield Vrieling de chrono onder de 54 seconden. Louise Saywell volgde op de tweede plaats met Carolus K Dhi (v. Indoctro) terwijl Mel Thijssen het podium afwerkte in het zadel van Cabernet Do Itingo.

Klik hier voor alle resultaten

Link naar dit berichtGeplaatst: 09-02-19 15:10 

Plaats een nieuw onderwerp  Plaats een reactie
Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Zoek naar
Inloggen