Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Toevoegen aan eigen berichten Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Plaats een nieuw onderwerp

Las Vegas aangeleverd en Knaller F doorverwezen

 
Profiel   

kwpn
Fokkerij, KWPN


De driejarige tuigpaardhengst Las Vegas is vanmorgen opnieuw aangeboden voor het verrichtingsonderzoek en kreeg groen licht van de veterinair. De aangewezen vierjarige tuigpaard hengst Knaller F is door de hengstenkeuringscommissie doorverwezen naar het najaarsonderzoek.

Vorige week maandag werden de tuigpaardenhengsten aangeleverd voor het voorjaarsverrichtingsonderzoek. De driejarige tuigpaardhengst Las Vegas (Eebert uit Boukje stb keur pref van Plain’s Liberator), van fokker Piet de Groot die hem in gezamenlijk eigendom heeft met de Gebr. Van Manen, kon om veterinaire redenen niet geaccepteerd worden. Vanmorgen is de hengst opnieuw aangeboden en kreeg nu wel groen licht van de veterinair.

Knaller F naar najaarsonderzoek
De aangewezen vierjarige tuigpaard hengst Knaller F (Cizandro uit Darana stb ster PROK van Talos, gefokt door H. Pos uit Ankeveen) neemt momenteel deel aan het verrichtingsonderzoek. Deze hengst is vandaag door de hengstenkeuringscommissie doorverwezen naar het najaarsonderzoek aangezien de hengst last heeft van een hoornscheur.

Link naar dit berichtGeplaatst: 12-03-19 18:06 

Plaats een nieuw onderwerp  Plaats een reactie
Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Zoek naar
Inloggen