Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Toevoegen aan eigen berichten Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Plaats een nieuw onderwerp

Jerome Guery wint LGCT Mexico, Harrie Smolders derde

 
Profiel   

*bokt.nl / gc global champions
Springen

[ img ]
Jerome Guery met Quel Homme de Hus. Foto: Stefano Grasso/LGCT

In Mexico stond dit weekend de tweede ronde van de Longiness Global Champions Tour op het programma. De Belgische ruiter Jerome Guery pakte op fantastische wijze de overwinning met Quel Homme de Hus. De derde plaats was voor Harrie Smolders met Don VHP Z.

Guery heeft met zijn overwinning een felbegeerd ticket binnengehaald voor de LGCT Super Grand Prix tijdens de GC Playoffs in Praag in november. Na zijn overwinning zei Guery: "Ik rij dit paard pas twee maanden, dus we zijn nog een nieuwe combinatie. Dit paard komt van mijn beste vriend. Hij wist dat dit een speciaal paard was, die het verdient om 5* wedstrijden te lopen. Ik had niet verwacht vandaag te winnen. Om mijn eerste LGCT wedstrijd van dit jaar te starten met een overwinning is fantastisch."

Zijn landgenoot Niels Bruynseels staat na de eerste twee LGCT wedstrijden met een totaal van 55 punten aan de leiding van het klassement. "Ik ben heel erg blij om de leider te zijn van een ranglijst met de beste ruiters en paarden van de wereld. Iets heel bijzonders," aldus Niels Bruynseels.

De tweede plaats in Mexico was voor de Egyptische ruiter Abdel Saïd met zijn paard Venise du Reverdy. Harrie Smolders pakte met Don VHP Z N.O.P. de derde plaats. Eric van der Vleuten reed met de vosmerrie Wunschkind naar de vijfde plaats. Maikel van der Vleuten wist ook in de top 10 te eindigen. Met de schimmel merrie Dana Blue eindigde de ruiter op de achtste plaats.

[ img ]
Harrie Smolders met DOn VHP Z N.O.P. Foto: Stefano Grasso/LGCT

De derde LGCT wedstrijd vindt volgende week plaats op de prachtige locatie Miami Beach.Klik hier voor de volledige uitslag.

Link naar dit berichtGeplaatst: 14-04-19 11:07 

Plaats een nieuw onderwerp  Plaats een reactie
Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Zoek naar
Inloggen