Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Toevoegen aan eigen berichten Pagina 1 van de 1 [ 3 berichten ]
Plaats een nieuw onderwerp

Verrichtingsonderzoek voor drie hengsten beëindigd

 
Profiel   

Equnews
Dressuur

Vandaag vond de beoordeling plaats door de hengstenkeuringscommissies van het Gelders paard en de dressuurpaarden en werd er besloten om het verrichtingsonderzoek voor drie hengsten te beëindigen.

Gestart werd met de driejarige Leopold P, een zoon van High Five U.S. uit een merrie van Koss, gefokt door H.J. & F.J. Peters uit Stokkum en M.H. Middelkoop uit Spankeren. De hengstenkeuringscommissie besloot om het onderzoek voor deze hengst te beëindigen.

Aansluitend werden tien dressuurhengsten voorgesteld. Voor Legend (Desperado uit Silene voorlopig keur PROK van Ehrentusch, fokker J.G. van de Werken-Doruiter uit Zuilichem en Ad Valk uit Gorinchem) werd het onderzoek eveneens beëindigd. De zoon van Easy Game, Louis ter Kwincke (uit D’eerd ter Kwincke elite EPTM-(dres) PROK D-OC van Damon Hill, fokker A. Slippens uit Erp) is doorverwezen naar een volgend verrichtingsonderzoek.

Dinsdag 21 mei staat de volgende beoordeling van de springhengsten op de agenda en woensdag 22 mei worden de deelnemende dressuurhengsten opnieuw beoordeeld. Het eindexamen van het verrichtingsonderzoek vindt plaats op zaterdag 1 juni a.s. vanaf 9.00 uur.
Laatste bericht

Link naar dit berichtGeplaatst: 15-05-19 17:10  
Profiel   

Oh wat jammer van Leopold.

Link naar dit berichtGeplaatst: 15-05-19 17:15  
Profiel   

en de reden?
Omhoog

Link naar dit berichtGeplaatst: 15-05-19 22:21 

Plaats een nieuw onderwerp  Plaats een reactie
Pagina 1 van de 1 [ 3 berichten ]
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Zoek naar
Inloggen