Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Toevoegen aan eigen berichten Pagina 1 van de 1 [ 3 berichten ]
Plaats een nieuw onderwerp

Bokt vriendschappen: Maddoxx & Samblabla

 
Profiel   

* Bokt.nl
Bokt community

[ img ]
Maddoxx en Samblabla maken een buitenrit.


Deze maand vertelt Maddoxx in de rubriek Bokt Vriendschappen over haar vriendschap met Samblabla. Wil je weten hoe hun eerste ontmoeting ging en hoe ze contact houden? Lees dan hieronder verder.

Maddoxx schreef
Samantha en ik kennen elkaar sinds oktober 2013, doordat ik op haar advertentie voor een verzorgpaard reageerde. Ik was druk op zoek en reageerde op haar advertentie op de Bokt Markt, ik had me alleen een klein beetje verschat in de afstand :')
Mijn eerste indruk van Samantha was heel typisch natuurlijk als 15 jarig penny meisje "Wow, iemand met een eigen paard, geweldig!", net een mystiek wezen, hahaha. Ondertussen weet ik natuurlijk dat paardeneigenaren ook maar gewoon mensen zijn. :j
Ik weet niet meer precies hoe of waarom, maar een aantal jaar geleden ging ik eens naar Samantha toe om eens op haar paard Kyara te rijden, en kwam zij een paar keer naar mijn stal om mij met mijn verzorgpaarden te fotograferen. Samantha verhuisde haar paard naar een stal tien minuten van de stal van mijn verzorgpaarden, en vele buitenritjes volgden. Doordat we eigenlijk altijd alleen buiten gingen rijden hebben we alleen maar oortjes foto's vanuit onze paarden, met de ander met haar paard erop haha.

Wij delen eigenlijk vooral een passie voor paarden, en voor de rest spreken onze interesses elkaar niet zo erg tegen dat me er eentje negatief bij is gebleven :=
We wonen niet super dicht bij elkaar, maar aangezien we eigenlijk alleen maar samen buitenrijden en Samantha weer verhuisd is met haar paard zien we elkaar niet meer zo vaak. We appen wel minimaal een paar keer per week, meestal over de paarden, haha. Jaja, paardenmeisjes in hart en nieren.
Laatste bericht

Link naar dit berichtGeplaatst: 14-05-19 13:34  
Profiel   

Leuk hoor

Link naar dit berichtGeplaatst: 14-05-19 18:24  
Profiel   

Een leuke wijze om elkaar te leren. Mooi dat jullie ineens samen konden rijden. Wat jammer dat jullie nu niet mee samen buiten rijden. Maar komt misschien wel weer. Een fijn rij maatje is geweldig.
Omhoog

Link naar dit berichtGeplaatst: 14-05-19 22:11 

Plaats een nieuw onderwerp  Plaats een reactie
Pagina 1 van de 1 [ 3 berichten ]
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Zoek naar
Inloggen