Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Toevoegen aan eigen berichten Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Plaats een nieuw onderwerp

Daniëlle Heijkoop beste Nederlandse in LT Le Compiegne

 
Profiel   

equnews
Dressuur

[ img ]
Foto: © FEI/PSV J. Morel

De hengst Glamourdale wist op het CDI Le Compiegne de verwachtingen waar te maken. Charlotte Fry stuurde de Lord Leatherdale nakomeling naar een score van 77.353% in de Lichte Tour. Zo bleef ze Jessica Dunn voor met Alicante Valley (v. Caricello), die hier tweede werd en eindigde Charlotte Lenherr met Sir Stanley op de derde plaats.

Voor Daniëlle Heijkoop was er met Damirez (v. Sandro Hit) een vierde plaats met een score van 70.853%. De Belg Thibault Vandenberghe kwam met Santiago Song op een vijfde plaats met een score van 70.824%.

Tommie Visser en Genesis Begijnhoeve eindigden nog op een zesde plaats met een score van 70.529%.

Lara van Nek
Bij de pony’s haalde Lara van Nek nog een mooi resultaat met Baumann’s Despino. Ze eindigde met een score van 69.619% op de tweede plaats. Met haar andere troef Brouwershaven’s Nairobi kwam ze met 69.143% op de derde plaats.

Junioren
Bij de Junioren is de Belgische Karoline Sofie Vestergaard tweede geworden. Haar proef met Junior Hit werd beloond met een score van 70.455%. Verder eindigde Amber van den Steen nog als vijfde met Fame en behaalde Katelijne Maes met Ibou van de Kapelhoef een zesde plaats.

Klik hier voor de resultaten.

Link naar dit berichtGeplaatst: 17-05-19 22:31 

Plaats een nieuw onderwerp  Plaats een reactie
Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Zoek naar
Inloggen