Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Toevoegen aan eigen berichten Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Plaats een nieuw onderwerp

Conor Drain wint Small Tour Finale in Wierden

 
Profiel   

equnews
Springen

Bij Outdoor Wierden is alweer de laatste dag aangebroken. Terwijl een aantal km verderop de tribunes omver werden geblazen in Geesteren, kon in Wierden ongestoord door worden gereden. Dat werd dan ook vol overgave gedaan door de Ierse Tukker Conor Drain die met de KWPN merrie Forever (v. C-Ingmar) de 1m35 Small Tour Finale op naam schreef. Het tweetal was er goed voor een tijd van 25.38 seconden.

Conor bleef er Micky Morssinkhof voor die met haar Elianca (v. Carthino Z) een tijd neerzette van 27.61 seconden wat goed was voor een tweede plaats. Bjorn Egberink mag zich dan opstellen voor de derde plaats met Commis Voyageur (v Comme Il Faut) met wie hij rondkwam in 27.92 seconden.

Vincent Geerink en Fireboy Cb werden vierde, terwijl Suus Kuyten haar Gacarla VDL naar de vijfde plaats stuurde.

CSI1* Small Tour Finall

Naast de tweesterren finale werd vanmorgen ook al gestreden in de finale van de CSI1* over een hoogte van 1m25. Daar is het Yu-Lung Chen die met Evira’s Uno (v. Numero Uno) in 35.40 seconden de winst opstreek. Het was hier Britt Wiefferink die met Apourti (v. Quinar) een tweede plaats in de wacht sleepte met een tijd van 35.58 seconden. Marije Nijhof en haar Gangster (v. Ukato) zagen we terug op de derde plaats met 35.60 seconden.

Resultaten

Link naar dit berichtGeplaatst: 08-06-19 14:34 

Plaats een nieuw onderwerp  Plaats een reactie
Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Zoek naar
Inloggen