Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Toevoegen aan eigen berichten Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Plaats een nieuw onderwerp

Elize van de Mheen houdt Nederlandse eer hoog bij junioren

 
Profiel   

Equnews
Springen

Op het Europees Kampioenschap voor de jeugd bleven de Belgische ruiters sterk presteren. Nadat Dieter Vermeiren de eerste manche voor Young Riders won, en zo de koppositie verzekerde voor Belgiƫ, overwon Thibeau Spits de eerste ronde bij de junioren. Voor Nederland wist Elize van de Mheen het beste resultaat te scoren.

In deze Speed & Handiness overwon Spits met zijn 10-jarige Bamako de Muze-merrie Bellissimo Z. Op de rug van de Zangersheide-merrie bleef Spits net geen twee seconden voor op teamgenoot Gilles Nuytens met onder het zadel zijn vertrouwde BWP-merrie Jade S (Diarado). Het podium van deze eerste selectie werd afgewerkt door Kate Derwin met Ahg Whiterock Cruise Down (Cruisings Micky Finn).

Elize van de Mheen scoorde het beste thuis-resultaat met Ferdinand B (Verdi TN). Het paar sprong foutloos naar de 15de plek en bleef zo Elike Morsink met Dakina II (Indoctro) voor.

Met de twee overwinningen neemt Belgiƫ ook meteen een sterke start in de teamranking, opnieuw een close-call met gastland Nederland.

Link naar dit berichtGeplaatst: 10-07-19 20:19 

Plaats een nieuw onderwerp  Plaats een reactie
Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Zoek naar
Inloggen