Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Toevoegen aan eigen berichten Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Plaats een nieuw onderwerp

CSIOCh Nations Cup voor Team NL in Chevenez

 
Profiel   

Equnews
Springen

Het Nederlandse Childrenteam heeft vandaag de Nations Cup in Chevenez gewonnen. In de overige rubrieken sprongen Jersey Kuijpers, Logan Fiechter en Yfke Priem naar het podium.

Nations Cup CSIOCh
De Nederlanders wonnen met 3 strafpunten. Het team bestond uit Amber Van Marle, Milan Morssinkhof, Selma Van Werkhoven en Jersey Kuijpers. Van Werkhoven bleef dubbel foutloos met Lovely Lady (Elvis ter Putte), Kuijpers en Commanchi (Cassini I) lieten ook alle balken in de lepels. De tweede plaats was voor Duitsland met 5 strafpunten, Zwitserland werd derde.

1,20m
Hier won Orla Duffy voor Ierland met Vales Blue Song, Logan Fiechter volgde als tweede met Fun Vicky T. Elise Rouviere werd derde voor Zwitserland met Rohirrim Palija.

1,15m
Jersey Kuijpers vormde met Doctor Dolittle de beste Nederlandse combinatie. Zij werden derde, Celestina Rhyner won voor Zwitserland met Contessa Lisa. Jules Vermeersch stuurde Visconti de Beaufour naar de tweede plaats voor Belgiƫ.

Prix Children
Yfke Priem won voor ons land met Esprit de Pomme. Ze versloeg de Zwitserse Celestina Rhyner met Caruso Enrico, haar landgenote Numa Studer werd derde. Lou Puch finishte als vierde voor Zwitserland.

Link naar dit berichtGeplaatst: 12-10-19 22:12 

Plaats een nieuw onderwerp  Plaats een reactie
Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Zoek naar
Inloggen