Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Toevoegen aan eigen berichten Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Plaats een nieuw onderwerp

De gebruikersenquête 2019: Heb jij je stem al laten horen?

 
Profiel   

*Bokt.nl
Bokt community

[ img ]
Foto: Marjo


Een aantal van jullie hebben het al gezien op FZ; de gebruikersenquête van 2019 staat online!

Dit is een groot onderzoek onder de gebruikers van Bokt.nl om te kijken wie jullie zijn, hoe jullie de site en de verschillende onderdelen gebruiken, wat we goed doen en wat we kunnen verbeteren. De laatste enquête is alweer van enkele jaren geleden en sindsdien is er een hoop veranderd, zowel voor Bokt.nl als in bredere zin voor internetfora en social media. Jullie helpen ons enorm door deze nieuwe enquête in te vullen.

De enquête gaat over de verschillende onderdelen van Bokt.nl: het forum, de Wiki, het Nieuws en de Bezwaarcommissie. Het is mogelijk om de vragen over bepaalde onderdelen over te slaan, mocht je er bijvoorbeeld geen gebruik van maken.

De enquête is anoniem, tenzij je er zelf voor kiest je gebruikersnaam kenbaar te maken (bijv. om interesse aan te geven in een teamfunctie). Onder degenen die hem ingevuld hebben, verloten we een aantal leuke prijzen. Wil je hier een kans op maken, dan kun je dit aan het einde van de vragenlijst aangeven op een apart formulier. Op deze manier blijft de enquête zelf anoniem, de resultaten kunnen dan niet aan je gebruikersnaam gekoppeld worden.

Alvast heel veel dank voor je deelname!

Klik hier om naar de enquête te gaan.

Reageren kan in dit topic: [FZ] De gebruikersenquête 2019 .

Link naar dit berichtGeplaatst: 11-10-19 19:30 

Plaats een nieuw onderwerp  Plaats een reactie
Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Zoek naar
Inloggen