Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Toevoegen aan eigen berichten Pagina 1 van de 1 [ 2 berichten ]
Plaats een nieuw onderwerp

Fuego TG verkocht naar de VS, Sabine Schut gaat hem rijden

 
Profiel   

Eurodressage
Algemeen

[ img ]
Sabine Schut - Kery. Foto: © FEI/Shannon Brinkman


Fuego TG, de opkomende 7-jarige PRE-hengst die Spanje vertegenwoordigde op het wereldkampioenschap jonge paarden in 2021, is verkocht naar de VS om door U.S. team Olympiër Sabine Schut-Kery gereden te worden.

Fuego TG is een zoon van Vetusto JVI uit Troya RMC (v. Opium del Lago). Hij is gefokt door en eigendom van Teresa Goode.

Spanje's veelbelovend talent op WCYH
Onder Pedro Hernandez Triviño maakte de bruine hengst in juli 2020 zijn nationale showdebuut. Hun internationale showdebuut hadden ze op het CDI Segovia in augustus 2020, waar ze tweede en derde werden bij de 5-jarigen met 72,0 en 70,80 punten.

In 2021 heeft de combinatie haar zinnen gezet op de Wereldkampioenschappen Jonge Paarden in Verden en heeft daar intensief voor getraind met hulp van Jose Daniel Martin Dockx. In juni 2021 boekte het paar vier nationale overwinningen op een rij met oplopende scores. In Verden werden ze het hoogst scorende Spaanse duo op het concours, met een 13e plaats in de troostfinale voor 6-jarigen met 77,40 punten.


Aan het einde van het seizoen 2021 ging het duo naar de SICAB, de wereldkampioenschappen voor PRE-fokkers, waar ze zilver wonnen in de finale van de ANCCE Cup met 82,40 in de voorronde en 79,40 in de finale.

Verkocht naar Amerika
Fokker Teresa Elaine Goode verklaarde, "dit project gaat zo spannend worden, we kunnen niet wachten om jullie samen in de wedstrijdarena te zien! Fuego TG je bent ongelooflijk geweest, bedankt voor de mooie momenten die je met ons hebt gedeeld, Spanje vertegenwoordigen met jou is een geweldige ervaring geweest en we konden niet trotser op je zijn! Pedro Hernandez Triviño jullie hebben fantastisch werk geleverd met hem en we konden hem niet genoeg bedanken."

Fuego TG gaat op transport naar Wellington, Florida, waar Schut-Kery momenteel gevestigd is op Poinciana Farm voor het winterseizoen.

[ img ]
Laatste bericht

Link naar dit berichtGeplaatst: 23-01-22 19:59  
Profiel   

Heel erg leuk, ik ben benieuwd hoe hij zicht gaat ontwikkelen onder haar training. Volgens mij komt hij super terecht.
Omhoog

Link naar dit berichtGeplaatst: 24-01-22 10:20 

Plaats een nieuw onderwerp  Plaats een reactie
Pagina 1 van de 1 [ 2 berichten ]
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Zoek naar
Inloggen