Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Toevoegen aan eigen berichten Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Plaats een nieuw onderwerp

Jur Vrieling halverwege seizoen hoogste Nederlander in Wereldbeker

 
Profiel   

Equnews
Sport

[ img ]
Jur Vrieling hier met Chabada de L'Esques. Foto: Marlies Trap Fotografie


Halfweg het seizoen 2022/2023 voert Kevin Staut het Longines FEI Jumping World Cup Klassement aan met een totaal van 53 punten. De beste Nederlander in de tussenstand is Jur Vrieling, die op dit moment zesde staat met 30 punten.

Kevin Staut was één van de enige ruiters die present was op allen van de eerste zeven manches in het Wereldbeker seizoen. Door daar dan ook consistent bijna altijd binnen de top vijftien te springen, verzamelde de Franse topruiter tot nu toe het meeste aantal punten. Op een verschil van zeven punten volgt Henrik von Eckermann als tweede met een totaal van 46 punten. De Zweedse nummer één van de wereld miste de manche in Helsinki en Madrid, maar sprong begin november wel naar de winst in Verona. Als derde sluit de Britse Harry Charles op slechts één puntje verschil aan achter von Eckermann. De momenteel beste U25 ruiter ter wereld werd in Verona derde, en sloot afgelopen weekend de Wereldbeker manche in La Coruna af met een zilveren medaille.

Jur Vrieling startte zijn seizoen eind oktober in Lyon met een fantastische derde plek, en na sterke klasseringen in Verona en Stuttgart staat de Nederlander momenteel zesde met een totaal van 30 punten.

Vind de volledige Longines FEI Jumping World Cup tussenstand hier.

Link naar dit berichtGeplaatst: 07-12-22 19:15 

Plaats een nieuw onderwerp  Plaats een reactie
Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Zoek naar
Inloggen