Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Toevoegen aan eigen berichten Pagina 1 van de 1 [ 2 berichten ]
Plaats een nieuw onderwerp

Feather Light Horsemanship mystery guest bij de Go Social Kerstshow

 
Profiel   

*Persbericht Go Social Kerstshow
Algemeen

[ img ]
Yvet Blokesch tijdens Horse Event PRO 2023. Foto: Marlies Trap Fotografie


Op 16 december vindt de Go Social Kerstshow plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Er staat een middag vol prachtige shows gepland. Zo treden onder andere de Nederlands kampioenen voltige op, net als, Wesley Mulder, Maxime van der Vlist, Romy Huisman en Bianca Schoenmakers op. Met als mystery guest Feather Light Horsemanship, Yvet Blokesch zal zich als laatste aansluiten bij het rijtje ruiters en amazones.

Tijdens de spectaculaire show komen alle verschillende disciplines aan bod! Wie en wat komt er allemaal langs?

Natural Horsemanship
Feather Light Horsemanship, Yvet Blokesch zal als speciale gast van de avond een geweldige show neerzetten. Ze laat zien wat er allemaal mogelijk is met een goede band tussen mens en paard.

Working equitation
Carmen Coronel en Romy Huisman zullen een Working-Equitation show geven. Carmen is 17 jaar oud en is dit jaar Nederlands kampioen geworden in de klasse Junioren. Ze rijdt met haar Guito do Penedo zowel dressuur als Working Equitation, in de dressuur start Carmen in het ZZ-licht.

Romy Huisman is sinds 2015 als actief in de Working Equitation en komt samen met haar paard Illustro. Samen doelen ze op het hoogste niveau. Komend jaar willen ze debuteren in de klasse WE4, wat de hoogste is binnen Working Equitation.

Springen
Bianca Schoenmakers en Wesley Mulder zullen samen een geweldige springshow laten zien. En ook eventer Jordy Wilken heeft iets leuks in petto.

Bianca is een voormalig internationaal springruiter, plezier in het rijden is voor haar erg belangrijk. Regelmatig geeft ze clinics en shows waarbij ze springt met neckrope.

Wesley Mulder begon als dressuurruiter, op 18-jarige leeftijd ging hij springpaarden dressuurmatig rijden op een springstal. Binnen een jaar ontwikkelde hij zich als springruiter tot ZZ springen. Inmiddels heeft hij een eigen springstal en wil Wesley zich inzetten voor het behoud van de springsport op een manier die het paardenwelzijn vergroot.

Jordy is vanaf kleins af aan al omringd met paarden. Jordy heeft al veel prijzen mogen binnenslepen in 2015 werd hij Nederlands Kampioen bij de Young Riders, waarna hij deel uit maakte van het KNHS talententeam. Inmiddels gaat Jordy met zijn paard Burry van start 5*-niveau, daarmee zijn ze op dit moment de enige Nederlandse combinatie die op dit niveau rijdt.

Dressuur
Maxime van der Vlist zal een prachtige Kür presenteren. Ze won drie keer zilver bij de Europese kampioenschappen, ze was Nederlands Kampioen en ze heeft een half jaar lang op nummer 1 gestaan op de wereldranglijst U25! Maxime heeft nu Living Legend als opvolger voor haar toppaard Bailey. Momenteel starten ze samen op Prix St Georges-niveau.

Voltige
Ook voltige komt aan bod, en dat door niemand minder dan de Nederlands kampioenen Voltige! Voltigevereniging Top werd dit jaar Nederlands Kampioen B tijdens de Hippiade. Paarden Escape en Escobar zullen samen met 10 voltigeurs en 2 longeurs een prachtig optreden geven.

Mennen
Kay Goossenarts zal met zijn span een menact laten zien tijdens deze show. Kay is begonnen met mennen omdat hij te groot werd voor zijn pony Beau. Twee en een half jaar later hebben ze meegedaan aan zowel nationale als internationale wedstrijden, met als hoogtepunt CAI Kronenberg waar hij de klasse enkelspan senioren won!

Trickriders en prachtige paarden
Broer en zus Brent en Floor zullen tijdens de kerstshow geweldige truckjes laten zien. Floor komt samen met haar pony Pino en Brent zal over de gekste hindernissen heen springen met Macey.

Tijdens een prachtige show laten we ook twee prachtige paarden zien. Anita Senneker zal met Pauli, een Schwarzwalder Fuchs optreden. Met Pauli rijdt ze nu in het Z1.

Monique Bijl zal met haar prachtpaard Bing, een stoere Ierse tinker, meerijden tijdens de show. Ze heeft Bing helemaal zelf beleerd en rijdt nu ZZ Zwaar.

[ img ]
Bing van Stoeterij de Ierse Tinker. Foto: Marlies Trap Fotografie

En dit alles, onder presentatie van paralympisch dressuurkampioen Glaste Krapels, belooft een fantastische show te worden!

Zie ook: Nieuwsredactie @ [VN] Grote namen komen tijdens nieuwe Go Social Kerstshow
Laatste bericht

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-11-23 19:12  
Profiel   

Superleuk!
Heeft iemand toevallig ook een kortingscode voor deze show?
Omhoog

Link naar dit berichtGeplaatst: 29-11-23 13:55 

Plaats een nieuw onderwerp  Plaats een reactie
Pagina 1 van de 1 [ 2 berichten ]
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Zoek naar
Inloggen