Moderators: C_arola, Coby, Nicole288, Dyonne
Zigomar17 schreef:Hoe doe je zo'n ei erin dan?
Heel of knijp je hem kapot ?
CCCCorine schreef:Ik zou dit niet doen. Ten eerste niet vanwege het risico op Salmonella, maar zeker ook niet belangrijk... vanwege de vogelpest in Europa.
Citaat:zoveel eieren zijn er nou ook alweer niet besmet met salmonella...
bijna iedereen bij ons thuis eet elke dag een ei en toevallig heeft mijn broertje 1 x salmonella gehad....
die kans is dus maar klein.
More schreef:zoveel eieren zijn er nou ook alweer niet besmet met salmonella...
bijna iedereen bij ons thuis eet elke dag een ei en toevallig heeft mijn broertje 1 x salmonella gehad....
die kans is dus maar klein.
k heb erzelf nog niet van gehoord.
ceasario schreef:Zigomar17 schreef:Hoe doe je zo'n ei erin dan?
Heel of knijp je hem kapot ?
Rauwe ei (eiwit) is een fabeltje.
Je moet hem dan minimaal 10/dag geven. 80 % wordt niet verteerd cq. omgezet en blijft extra achter als belasting voor lever en nieren
Verder moet je dier een goede bacterieflora hebben (ontbreekt bij 65% van de paarden).