Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Toevoegen aan eigen berichten Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Plaats een nieuw onderwerp

[EG] Beau C pony 2015 vos merrie wie kent haar?

 
Profiel   

Wij hebben training een onbekend talentje staan.

De eigenaar had haar voor haar dochtertje gekocht maar helaas is deze dame niet geschikt als levende glijbaan, stuiterende kindjes en veel te lieve onervaren kindjes.

Mijn dochter gaf haar les en het viel meteen op wat een talent voor de sport deze dame heeft. De eigenaar heeft haar ook van een beginner gekocht die het zat was dat deze dame niet mee wilde werken aan een opleiden van kinderen.

Ze is duidelijk keurig opgeleid. Heeft geen papier, een paspoort uitgegeven door khns en natuurlijk staat er een naam op ….. uit Berkel en Rodenrijs. Online kan ik daar niets over vinden. Ze heeft geen sportverleden bij het KHNS. Maar echt zo’n pony waarvan je denkt… het wordt tijd dat je de ring in komt.
Helaas heeft ze door onervaren latere eigenaren ook wel wat streken. Ze denkt duidelijk, jij bent mijn personeel en mooi niet andersom! Liep de bak uit, met de kindjes. Of terug de wei in, met een kind achter zich aansleurend en werd daar ook nog rijkelijk voor beloond.

Dat de rollen nu omgedraaid zijn, daar went ze nu stapje voor stapje aan.

Ik ben toch zo benieuwd naar haar verleden. Wij denken namelijk dat het kan helpen naar een wel geschikte ruiter bij verkoop. De reden dat ik het hier vraag ipv Facebook groepen is dat ik dat weleens met een ander projectje heb gedaan en dit vooral nare berichten opleverde voor de verkoper door de boze Penny brigade.

De pony verdient een vaste stek.


[ img ]


[ img ]

[ img ]Laatst bijgewerkt door C_arola op 30-10-21 07:56, in het totaal 1 keer bewerkt

Titel aangepast naar de regels


Link naar dit berichtGeplaatst: 29-10-21 20:59 

Plaats een nieuw onderwerp  Plaats een reactie
Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Zoek naar
Inloggen