Moderators: C_arola, Coby, Nicole288, Dyonne
Simbaa schreef:Alleen dat hooi nat maken met deze temperaturen kwam me snel mijn neus uit
Dais_ schreef:De kwaliteit is inderdaad heel wisselend, maar bij nood moet je soms wat en dan is het fijn dat het bestaat. Nu hebben ze een baal die ze graag eten gelukkig.
Hoe heb jij de stomer gemaakt?
Ik moet mijn hooi ook altijd nat maken anders gaat Indy hoesten, maar opzich vind ik het niet zoveel moeite. Een gieter erover en klaar.
Het is echt een mooie dag vandaag
[ [url=m/zSOJgl.jpg]Afbeelding[/url] ]
DubbelFun schreef:Een zelfmaakstomer kan qua druk ook niet op tegen een echte, maar die kosten dan ook nieuw een rib uit je lijf
Buuf hier had er ook eentje (een 'halve' ) en ik was toentertijd niet echt onder de indruk van het gestoomde hooi, maar die had ook hooi waar wat meer stof in zat én die deed er een halve baal zo uit het pak in (strakgeperst), dus niet los gemaakt of zelfs met ruimte tussen de plakken.