Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar
Ceffyl schreef:Ik vind porties inschatten nogal lastig Ben soort van chronisch bang om te weinig te koken. Combineer dat met dat wij niet zo ervan houden om twee dagen hetzelfde te eten en het resultaat is veel eten dat na een paar dagen in een bakje in de koelkast gestaan heeft, toch de prullenbak in gaat. Nu vind ik het elke keer zo zonde. Ook vandaag weer, heerlijke bietenrisotto gemaakt met geitenkaas en gekarameliseerde walnoten. En er is ruim genoeg voor een derde persoon. Braaf in een bakje geschept, maar ik weet gewoon al dat we het niet meer gaan eten.
Dus ik ging Googlen en kwam uit op Thuisgekookt.nl waar je jezelf kan opgeven als thuiskok. Maar aangezien ik geen zin heb om voor hele gezinnen te koken of om vaste dagen eraan vast te zitten ben ik benieuwd naar mensen die hier ervaring mee hebben.
Ik wil eigenlijk op dagen dat ik weet dat ik over ga houden me ergens aanmelden zodat iemand een portie kan afhalen. Ik hoef er eigenlijk ook geen geld voor, zou het al fijn vinden als ik er iemand blij mee kan maken.
asjemenou schreef:Nee, ik eet altijd ongeveer dezelfde hoeveelheid.
Is dat vreemd dan?
Ik ontbijt en lunch ook altijd met dezelfde hoeveelheden.
Maar scheelt dat ik altijd eerder te veel dan te weinig eet, dus op is op en daar moet ik het van mijzelf mee doen.
Nickolay schreef:Mocht je in de buurt wonen, help ik je er graag vanaf.
Shiloh schreef:Ik heb er ervaring mee als afhaler. Het is heel vrij blijvend hoor! Als je weet dat je iets gaat overhouden zet je het erop, en hoeveel porties je beschikbaar hebt. Mensen kopen dan een portie. Op is op. Betalen gaat via de site geloof ik en de site maakt dat dan aan je over. Je draagt aan de site dacht ik wel een commissie af. Je kunt mensen ook vragen zelf een bakje mee te nemen en zo en om welke tijd er afgehaald kan worden.
Je kunt via die site ook mensen met regelmaat iets laten afnemen. Beloven dat je elke maandag of zo voor ze kookt. Maar dat hoeft niet.