Bloodymary schreef:Mindim schreef:
Sommige restaurants doen het prima met bezorgen, afhalen en andere creativiteit en is het verschil niet zo een grote als jij nu noemt. Dus dat het standaard bagger gaat bij alle restaurants, nee ik geloof van niet.
Haha, ik hoop echt dat je nu een grapje maakt. Ik denk dat dat lijkt en dat je je vergist omdat je ziet dat het er druk is. Een paar uurtjes afhalen weegt echt niet op tegen avondvullende diners met flessen wijn, uitgebreide lunches etc. Of een brasserie/lunchroom in een winkelcentrum die de hele dag door koffie met gebak verkoopt. Ik zie de cijfers van verschillende restaurants, tja als jij het niet gelooft jammer dan. Het is niet altijd zoals het lijkt en vaak is het heel makkelijk om van de zijlijn een oordeel te vellen.
Eh nee, ik heb het niet vanaf de zijlijn, fijn dat je daar gelijk van uit gaat. Tuurlijk zal jouw theorie voor vele restaurants gelden, maar ook voor een deel niet. En dan zeg ik niet dat ze meer draaien dan anders, maar dat het verschil zo groot is als jij noemt, gaat echt niet altijd op.