Ik ben ook jaloers! Vroeger aten we regelmatig Chinees. Maar nu onze dochter erg allergisch is geworden voor pinda, durven we het absoluut niet meer. Maar het water loopt me in/uit de mond
gaucho
Berichten: 9523
Geregistreerd: 29-10-05
Geplaatst: 27-01-21 20:35
Zonder keuken wordt het wellicht wel een keertje Chinees halen zit een goede hier, normaal geen afhaal / bezorgen maar nu met Covid wel.
Laatste keer gekookt in mijn oude keuken
Goulash soep. En zo nog appelflap want het laatste in de vriezer was nog bladerdeeg
Ik sta ook weer achter, neem telkens foto’s maar vergeet dan ze te posten
Vegan Ossobucco, óverheerlijk!
Bloemkool tikka masala
De quiche die hier een klassieker is geworden het afgelopen jaar
Spaghetti
Zelfgemaakte vegan gehaktballen met noorderkrieken en brood
Zoete aardappel stamppot
Dezelfde vegan gehaktballen maar dan met jus, ui, verse friet en witlofsalade
Green Sheperd’s Pie die niks met Sheperd’s pie te maken heeft, want vegan
Spinaziestoemp met Quorn fish free sticks
Exitium
Berichten: 7142
Geregistreerd: 03-04-13
Woonplaats: Zuilichem
Geplaatst: 27-01-21 21:40
Tomatensoep als lunch vanmiddag
En nu nasi
DieL_Zor
Berichten: 3883
Geregistreerd: 04-04-08
Woonplaats: Den Haag
Geplaatst: 27-01-21 21:53
Opgespaard of niet, het ziet er allemaal weer heerlijk uit
Vandaag wel slobberkusjes als voorgerecht
En zuurkool
Ine23
Berichten: 4241
Geregistreerd: 16-11-09
Woonplaats: Zeeland
Geplaatst: 27-01-21 22:04
Zuurkoolstamppot, zo lekker! Dat ben ik echt gaan waarderen, wij aten dat nooit als stamppot toen ik nog thuis woonde in België. We aten het dan gewoon ‘los’ van elkaar: aardappel, zuurkool, rookworst/hammetje/... en een mosterdsaus. Maar zo gestampt vinden mijn vriend en ik het echt overheerlijk, dus nu vinden we ons echt goed ingeburgerd in Nederland