Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Granoek schreef:Ik heb voor het eerst zelf ijstaart gemaakt. Op zich best tevreden maar als iemand tips heeft om hem wat mooier te versieren hoor ik het graag
[ [url=m/pbOHxh.jpg]Afbeelding[/url] ]
lynnXtubbie schreef:[ [url=m/aeMOYC.jpg]Afbeelding[/url] ]
Granoek schreef:lynnXtubbie schreef:[ [url=m/aeMOYC.jpg]Afbeelding[/url] ]
Ooooooh jummmm
Wat betreft de ijstaart, met karamel of bosvruchten oid ben ik bang dat ze te hard bevriezen en als je ze wilt eten dat je ze niet doorgebeten krijgt. Het is geen progrestaart het is echt ijstaart, dus meer ijs in taartvorm.
Ik heb er nu merengue als tussenlaag in gedaan en dat was echt heeel lekker. Ben nog geen fan van de breseliennenootjes bovenop.
DideH schreef:Granoek schreef:
Wat betreft de ijstaart, met karamel of bosvruchten oid ben ik bang dat ze te hard bevriezen en als je ze wilt eten dat je ze niet doorgebeten krijgt. Het is geen progrestaart het is echt ijstaart, dus meer ijs in taartvorm.
Ik heb er nu merengue als tussenlaag in gedaan en dat was echt heeel lekker. Ben nog geen fan van de breseliennenootjes bovenop.
Neem aan dat ze bedoelden dat je pas fruit erop legt bij het serveren?