Forums » Algemeen » Vrije tijd en hobby » [VT] Voedertijd |
Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73 |
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp | |
Pagina 462 van de 498 [ 12432 berichten ]
Ga naar pagina Vorige 1 ... 459, 460, 461, 462, 463, 464, 465 ... 498 Volgende |
|
Plaats een nieuw onderwerp |
[FOTO] Show jouw maaltijd Deel 2! |
---|
Peuk | |
Miesemuisje schreef Lunch, wrap met vega kip [ [url=m/wgWugq.jpg]Afbeelding[/url] ] Gisteravond, stroganof [ [url=m/1sf2tw.jpg]Afbeelding[/url] ] Vanavond, Libanese bloemkool [ [url=m/VPxzT4.jpg]Afbeelding[/url] ] Heb je een recept van die libanese bloemkool? Ziet er lekker uit! |
Laatste bericht |
Geplaatst: 18-01-22 23:49 |
Miesemuisje | |
Peuk schreef Miesemuisje schreef Lunch, wrap met vega kip [ [url=m/wgWugq.jpg]Afbeelding[/url] ] Gisteravond, stroganof [ [url=m/1sf2tw.jpg]Afbeelding[/url] ] Vanavond, Libanese bloemkool [ [url=m/VPxzT4.jpg]Afbeelding[/url] ] Heb je een recept van die libanese bloemkool? Ziet er lekker uit! Pakje van Fairtrade original! |
Geplaatst: 19-01-22 07:13 |
Jilletje | |
Helderder schreef Bagelburger met omelet, spek en ernaast waffle fries. Meer tips voor lekker eten in Antwerpen zijn welkom [ [url=m/JHzszS.jpg]Afbeelding[/url] ] Bij Bier central de perfecte plek om bier en eten te combineren zit op de Keyserlei richtin het centraal station. |
Geplaatst: 19-01-22 07:44 |
pien_2010 | |
Helderder dat ziet er super gezellig uit. Leuk hoor!
|
Geplaatst: 19-01-22 09:49 |
Helderder | |
Jilletje schreef Helderder schreef Bagelburger met omelet, spek en ernaast waffle fries. Meer tips voor lekker eten in Antwerpen zijn welkom [ [url=m/JHzszS.jpg]Afbeelding[/url] ] Bij Bier central de perfecte plek om bier en eten te combineren zit op de Keyserlei richtin het centraal station. Bedankt voor de tip! Vanochtend deze acai bowl. Altijd al benieuwd geweest hoe dit Instagramable eten smaakt. Lekker maar erna was ik onderkoeld Nu aan deze gruwelijk lekkere pancakes met maple glazed spek en banaan. |
Geplaatst: 19-01-22 14:44 |
Freekieee | |
Die pancakes
|
Geplaatst: 19-01-22 15:27 |
pien_2010 | |
Helderer was het dan koud uit de koelkast of zo. Ik weet helemaal niet waar je over spreekt met instamgramable eten. Het ziet er allemaal erg lekker uit.
|
Geplaatst: 19-01-22 16:40 |
pien_2010 | |
Vandaag heerlijk gegeten geïnspireerd op een gerecht van Sharon (binnenste buiten) waar ze vis op de ovengroentjes legde.
Zelf heb ik restjes groente gepakt, waaronder wortels, de knolletjes, champignons, teentjes knoflook gehalveerd en goed schoongemaakte aardappelen in de schil gehalveerd. Dat heb ik op de ovenplaat gelegd op bakpapier en goed met olijfolie besprenkeld, wat zout, peper erover gedaan. Tevens twee verse grote takjes rozemarijn ertussen en dit een klein half uur laten pruttelen in een voorverwarmde oven.. Toen de plaat eruit gehaald en een groot stuk zalmforel in drieën gedaan en op de groentjes gelegd en weer alles teruggeschoven in de oven om nog 15 minuten te garen. De zalm forel daar had ik takjes tijm opgedaan, lichtjes gezout en peper op gedaan en wat verse citroen over uitgeknepen. De sappen van de zalmforel druppelen in het eten. Het was een experiment en zo vreselijk gemakkelijk om te maken en werkelijk zalig en hartstikke gezond. Je kunt dus zelf alle groentjes gebruiken die je hebt en daarin variëren, tevens in plaats van aardappeltjes bv pompoen stukjes doen, of rode aardappel. |
Geplaatst: 19-01-22 18:26 |
Annetje | |
Pien moeten de groenten (zalm eet ik niet) dan een uur in de oven om te garen?
Hier vegan pizza van the good Baker. Wel zelf nog spinazie erop gedaan. Ik vind pizza's altijd zo karig belegd. Vandaag was ik team pizzasnijder, maar normaal pak ik gewoon een scherp mes. Een schaar heb ik echt nog nooit gebruikt voor een pizza. |
Geplaatst: 19-01-22 18:43 |
pien_2010 | |
Annetje schreef Pien moeten de groenten (zalm eet ik niet) dan een uur in de oven om te garen? Hier vegan pizza van the good Baker. [ [url=m/0tij6h.jpg]Afbeelding[/url] ] Wel zelf nog spinazie erop gedaan. Ik vind pizza's altijd zo karig belegd. Vandaag was ik team pizzasnijder, maar normaal pak ik gewoon een scherp mes. Een schaar heb ik echt nog nooit gebruikt voor een pizza. Nee Annette, naar gelang smaak korter of langer als een half uur de groente garen. De wortels gaan in de lengte door twee, de champignons in vieren, spruitjes als je die hebt (had ik vandaag niet) aardappels in de schil door tweeën etc. De een houdt van bewtgaar, de ander goed gaar. Je verwarmd de oven voor op 200 graden. Ipv vis, kun je bv (bij spruitjes erg lekker) op het einde wat kaas erover heen raspen. Als je vis doet dan kan deze vanaf 20 minuten erop (mijn man eet graag wat goed gegaarde groente want hij heeft wat moeite met bijten), vandaar dat wij na 30 minuten de vis erop doen. Na 30 minuten is de groente al ver gaar en lekker. |
Geplaatst: 19-01-22 18:49 |
Jilletje | |
HF geroosterde aardappel en wortel met schelvisfilet en een yoghurt sausje, deze moest volgens het recept warm maar dat leek me echt goor dus koud gelaten
|
Geplaatst: 19-01-22 19:11 |
gaucho | |
Restje lams tajine En online nieuwsjaarsborrel van werk, maar zelf wat gezonde snacks met suikervrij gemberbier ipv de toegestuurde borrel box. |
Geplaatst: 19-01-22 19:22 |
Roodvos | |
Volkoren spaghetti met pittige tomatensaus met bleekselderij en courgette en vega gehakt.
Dat ziet er heerlijk uit Pien! Zet ik op mijn lijstje. Nu nog een oven.... |
Geplaatst: 19-01-22 19:45 |
DieL_Zor | |
Och ja heerlijk inderdaad om van alles in de oven te gooien aan groentes en vis. Inderdaad ook goed te doen met zalm, kabeljauw, maar ook vegaballetjes doe ik er nog weleens bij
Cherrytomaatjes insnijden en het laatste kwartiertje toevoegen is ook lekker |
Geplaatst: 19-01-22 20:00 |
marygoround | |
Ziet er heerlijk uit Pien!!
Wij hadden boerenkool thema deze dagen, gister bloemkoolsoep vooraf, met later traybake met gnocchi en feta gemengd door rauwe boerenkool. Was een recept uit de allerhande maar niet echt een succes, was er ook niet helemaal bij tijdens het koken dus lag misschien aan mij Vanavond variatie daarop met ovenschotel met crispy boerenkool en gnocchi, met een vega worstje. Deze vond ik erg lekker. Gaucho is dat gewoon suikervrij gemberbier uit de supermarkt? Moet ik ook eens in huis halen, lekker! |
Geplaatst: 19-01-22 20:12 |
gaucho | |
Ja, van royal club. Ik ben fan.
Ik had het boerenkool - gnocchi recept ook in de Allerhande gezien en op het maak lijstje gezet, geen aanrader dus? |
Geplaatst: 19-01-22 20:22 |
xTammyy | |
Rigatoni met vega kip |
Geplaatst: 19-01-22 20:26 |
Steefz | |
Roodvos schreef Volkoren spaghetti met pittige tomatensaus met bleekselderij en courgette en vega gehakt. [ [url=m/r09WNg.jpg]Afbeelding[/url] ] Dat ziet er heerlijk uit Pien! Zet ik op mijn lijstje. Nu nog een oven.... Lekker! Ik had iets soortgelijks gister, alleen dan volkoren penne in plaats van spaghetti, maar wel met courgette, bleekselderij en vega gehakt. |
Geplaatst: 19-01-22 20:26 |
pien_2010 | |
Heerlijke recepten hierboven.
Citaat Cherrytomaatjes insnijden en het laatste kwartiertje toevoegen is ook lekker dat is een goede tip. Ga ik zeker doen als we de tomaatjes hebben in de tuin. |
Geplaatst: 19-01-22 20:31 |
marygoround | |
gaucho schreef Ja, van royal club. Ik ben fan. Ik had het boerenkool - gnocchi recept ook in de Allerhande gezien en op het maak lijstje gezet, geen aanrader dus? Ik zou het nog wel een kans geven, ik was de amandelen vergeten en de feta had ook niet de volle oven tijd gehad dus lag ook aan mij. Mijn vriend vond het overigens echt niks. |
Geplaatst: 19-01-22 20:37 |
Exitium | |
Ik gooi cherrytomaatjes er altijd zo tussen, zonder in te snijden
|
Geplaatst: 19-01-22 20:49 |
pien_2010 | |
Exitium schreef Ik gooi cherrytomaatjes er altijd zo tussen, zonder in te snijden Komt het sap er dan ook zo lekker uit? |
Geplaatst: 19-01-22 21:03 |
Jilletje | |
Exitium schreef Ik gooi cherrytomaatjes er altijd zo tussen, zonder in te snijden Ik ook!!! Maar ik schil ook bijna nooit de aardappels |
Geplaatst: 19-01-22 21:19 |
Exitium | |
pien_2010 schreef Exitium schreef Ik gooi cherrytomaatjes er altijd zo tussen, zonder in te snijden Komt het sap er dan ook zo lekker uit? Ze worden zacht en blijven over het algemeen dicht, dus bij het eten heb je een heel zoet, sappig hapje |
Geplaatst: 19-01-22 21:21 |
pien_2010 | |
OK dat is een andere smaaksensatie. Ook lekker. Bedankt Exitium.
|
Omhoog |
Geplaatst: 19-01-22 21:27 |
Plaats een nieuw onderwerp | Plaats een reactie |
Pagina 462 van de 498 [ 12432 berichten ]
Ga naar pagina Vorige 1 ... 459, 460, 461, 462, 463, 464, 465 ... 498 Volgende |
|
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp |
Forums » Algemeen » Vrije tijd en hobby » [VT] Voedertijd |
Inloggen |