@pien & @Annenas
Oven op 175 gr
⅓ cup (75 g)r gesmolten kokosolie of zonnebloemolie of een andere plantaardige olie
½ cup honey (165 gr) agave, maple syrup of honing
2 eieren
1 cup (225 gr) geprakte (over)rijpe bananen (2-2,5 banaan)
¼ cup (55 gr) (plantaardige) melk
Eerst klopt je de olie en de zoetstof door elkaar, voeg dan de eieren toe en klopt mee, roer vervolgens de banaan en melk erdoor.
1 tl baking soda
1 tl vanilla extract/poeder
0,5 tl zout
0,5-1 el kaneel
0,5-2 el cacao poeder
1 ¾ cups (220 gr) volkorenmeel
Zeef de droge ingrediënten in een kom. Kaneel en cacao is een beetje op gevoel hoeveel je wilt dat het overheerst, de cacao kan je ook weglaten. Roer dan met een grote lepel de natte ingrediënten erbij tot het net gemengd is (niet overroeren).
Hak een grote handvol pecannoten en walnoten fijn en schep door het beslag.
45-55 min in de oven, controleer met een satéprikker of die er schoon uit komt, ligt een beetje aan je oven hoelang die moet.