Forums » Algemeen » Vrije tijd en hobby » [VT] Voedertijd |
Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73 |
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp | |
Pagina 7 van de 8 [ 200 berichten ]
Ga naar pagina Vorige 1 ... 4, 5, 6, 7, 8 Volgende |
|
Plaats een nieuw onderwerp |
Het grote Kamado topic |
---|
Lizz | |
Handig Daan zo’n neef. En wat werkruimte er omheen is ook fijn.
Ziet er lekker uit queijo, smaakte het ook goed? Als ik kan en klaar deeg gebruik knip ik wel het bakpapier helemaal rondom eraf, ivm het verbanden. |
Laatste bericht |
Geplaatst: 17-06-22 20:10 |
Queijo | |
Was heerlijk! Oh goeie van dat bakpapier idd.
|
Geplaatst: 17-06-22 21:01 |
ievie | |
Wij leggen ‘m er altijd zonder bakpapier er op, dan Wordt de bodem nog lekkerder! Maar hij ziet er sowieso heerlijk uit.
|
Geplaatst: 17-06-22 22:10 |
idylle | |
Het is even een tijdje stik geweest,maar vrijdag gaat de fik er weer in
Ik heb de kant en klare pizzabodems van de Jumbo gevonden en ga vrijdag pizza eten. Zondag gaan we een mega broodje hamburger eten (van 1,5 Kilo gehakt) die ik op Facebook voorbij zag komen. Gewoon even lekker simpel. |
Geplaatst: 28-06-22 05:54 |
Skessa_ | |
Hoihoi! Sinds begin dit jaar is mijn vriend weer ineens redelijk fanatiek gaan BBQen. (Ik denk dat heel vorig jaar dat ding 2 of 3 x aan heeft gestaan )
Nu was hij er al een tijd over bezig dat ie een andere bbq wilde, in eerste instantie een weber. Maar vorige week stuurde ik een kamado door die in de aanbieding was en toen hebben we hem redelijk spontaan gekocht Het is een Grill Guru geworden in Petrol. 1xtje aangehad om op temperatuur te laten komen en geloof dat hij er aankomend weekend weer aan de gang mee wil Op de oude bbq al een paar keer super lekkere zalm gemaakt, hamburgers, buikspek. 1 xtje Pulled Pork, die was heeeel lekker, alleen kreeg hij de temperatuur niet zo goed, dus het duurde ruim 17 uur voor die goed was En een beetje aan het testen met rookhout etc. Hij is nu nog een beetje aan het kijken voor technieken en welke accessoires die nog wil hebben. Dus ik lees graag mee hier Dit is hem geworden: |
Geplaatst: 07-07-22 12:53 |
Daan13 | |
Wat een leuke kleur!
Lekker fris. Afgelopen week had ik buikspek erop gedaan,2,5uur met een kern temperatuur van rond de 80 graden. Toen in plakken gesneden en nog even op hogere temperatuur gedaan voor enkele minuten. Het was echt ontzettend lekker! |
Geplaatst: 07-07-22 16:52 |
D_akota | |
Ooh, al dat vlees heerlijk! Wij hebben gisteren ons grilmandje voor het eerst geprobeerd. Kip was echt lekker! |
Geplaatst: 07-07-22 17:32 |
spottedponie | |
Ik kom hier ook mee kletsen als dat mag, sinds vanavond eigenaar van de urban Bastard Large, er liggen nu zalmpakketjes op en wat meer basic bbq vlees… Zondag buikspek denk ik…
|
Geplaatst: 08-07-22 21:30 |
Lizz | |
Die buikspek ziet er goed uit!
Zo’n korfje is ook wel handig, maar ik vind die rotisserie altijd zo duur en vraag me dan af, haal ik dat er uit. Bij de ah zag ik weer allemaal leuke gadgets voor de kamado. Zoals een grill lifter, die kan ik echt aanraden. Sinds we die hebben gebruiken we die tang nooit meer. Hmm kan deze online niet vinden, misschien is het niet standaard assortiment. Oja Daan, is het nog goed gekomen met je thermometer? |
Geplaatst: 08-07-22 21:50 |
Daan13 | |
Thermometer gaat wel in de rondte maar beland steeds weer helemaal onderin.
Heb wel het idee dat die niet meer zo nauwkeurig is. |
Geplaatst: 09-07-22 20:11 |
secricible | |
Ik heb vandaag een workshop gedaan bij wereldkampioen en Zweeds kampioen. Was heel gaaf, ook echt heel veel gedaan. Van kreeft tot ribs. Morgen meteen in de praktijk brengen.
|
Geplaatst: 09-07-22 20:20 |
Skessa_ | |
En is het gelukt?
Wij hebben gisteren spare ribs gegeten. Zelf gekruid en sausje gemaakt, was erg lekker Deze vanmorgen mee genomen bij de action. Nog niet geprobeerd, maar ding is echt huge Voor die prijs konden we het wel proberen dacht ik. Heb ze al langs zien komen van 80€ ofzo. |
Geplaatst: 18-07-22 11:05 |
Daan13 | |
Is dit normaal dat er zo snel een flinke scheur in komt? Heb het niet als frisbee gebruikt |
Geplaatst: 17-08-22 17:57 |
Lizz | |
Ik schrok bij eerste foto, dacht dat het je kamado was.
Maar alsnog, balen en nee mag denk ik niet gebeuren. Ook gek dat het gescheurd is. Met vallen zijn ze direct doormidden (verhaal uit eerste hand ) |
Geplaatst: 17-08-22 18:25 |
Daan13 | |
Als het de Kamado zelf was dan had ik echt aan de medicijnen voor hoge bloeddruk gezet kunnen worden
Hmm toch ff mee terug naar de Hornbach. We gebruiken hem vaak, gisteravond in het donker nog makreel zitten te roken |
Geplaatst: 17-08-22 18:28 |
Lizz | |
Mee terug gaan idd, dit hoort niet.
En lekker gerookte makreel, hebben wij ook eens gedaan. |
Geplaatst: 17-08-22 18:33 |
janderegelaa | |
Daan13 schreef [ [url=m/bu0jJU.jpg]Afbeelding[/url] ] [ [url=m/5yhYnP.jpg]Afbeelding[/url] ] [ [url=m/yKhJmJ.jpg]Afbeelding[/url] ] Is dit normaal dat er zo snel een flinke scheur in komt? Heb het niet als frisbee gebruikt Dit soort scheuren ontstaan meestal als hij te snel heet wordt op 1 plek. Als je er met een gasbrander op zit bijvoorbeeld. |
Geplaatst: 17-08-22 19:20 |
Daan13 | |
Gelukkig hebben we dat niet gedaan.
De aansteek dingen onderin en dan houtskool erover heen. Denk dat die max eens een keer 280 graden is geweest maar dat is maar een enkele keer. |
Geplaatst: 17-08-22 20:02 |
ClaudiaHS | |
Ik heb vanaf het begin hier al meegelezen omdat wij ook een kamado wilden kopen.
Sinds dinsdag hebben we er dus 1 staan Welke kolen gebruiken jullie? |
Geplaatst: 26-08-22 19:05 |
Daan13 | |
Heb bij de karwei Weber houtskool gekocht, was 1+1 gratis
Recensies waren goed, moet het alleen zelf nog ff uitproberen. Afgelopen week was ik bij de AH en daar hing guru spullen. Afgeprijsd dus erg interessant Leuke was dat met het scannen de prijs nog verder omlaag ging! Spuit 4,- Zo'n borstel was 5,- |
Geplaatst: 04-09-22 15:47 |
spottedponie | |
Wij hebben ook weber briketten gehad, die waren erg fijn… weet zo niet welk merk er nu in zit, kwam m’n vader mee aan…
Vanmiddag smashburgers gemaakt met fried pickles, uit smokey goodness… waren super lekker |
Geplaatst: 04-09-22 20:27 |
Lizz | |
@Daan ben je nog terug gegaan met je pizzaplaat?
En interessant van de appie, ga ik ook eens kijken van de week. @spottedponie gebruiken jullie briketten in de kamado? |
Geplaatst: 04-09-22 20:49 |
spottedponie | |
Houtskoolbriketten ja
|
Geplaatst: 04-09-22 21:05 |
Daan13 | |
De plaat moest k online aanmelden.
Gelukkig had ik de Kamado na aankoop al geregistreerd en zo kon ik online melding maken van schade aan de platesetter. Heb er alleen nog niks meer van gehoord. |
Geplaatst: 05-09-22 02:30 |
Lizz | |
spottedponie schreef Houtskoolbriketten ja Ons is het afgeraden om briketten te gebruiken, omdat deze geperst houtskoolgruis zijn met behulp van een bindmiddel. Ze kunnen dan een bepaalde smaak/geur afgeven en dit kan ook in je keramiek gaan zitten. Ik durf dat dus niet te gebruiken. @Daan, Hopelijk laten ze nog iets weten over die plaat. |
Omhoog |
Geplaatst: 05-09-22 06:15 |
Plaats een nieuw onderwerp | Plaats een reactie |
Pagina 7 van de 8 [ 200 berichten ]
Ga naar pagina Vorige 1 ... 4, 5, 6, 7, 8 Volgende |
|
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp |
Forums » Algemeen » Vrije tijd en hobby » [VT] Voedertijd |
Inloggen |