Ik had gisteren weer een thema avond op stal gehouden. We hadden Griekse avond, dus ik heb gyros met papika, champions in metaxa saus gemaakt met kaas erbij, 2x een spinazie feta taart, inktvissalade, griekse salade en tzaziki
De tzaziki een pan vol, 3 komkommers, 1500 ml griekse yoghurt, griekse kruiden, citroensap...
2x een spinazie feta taart van filodeeg met een vulling van knoflook, ui, eieren, feta en spinazie
De keuken op stal, 6 kilo gyrosvlees gemarineerd en voorgebakken, toen 4 pannen met paprika / champions gemaakt. De metaxa saus van tomatenpuree, 1500ml slagroom en metaxa.... Daarna alles door elkaar en in de shaving dish.
Koude inktvissalade van tubes, wortel, paprika, witte wijnazijn, olijfolie en peterselie.
En tot slot een griekse salade van tomaat, komkommer, ui, groene pepers olijf en feta
Dit was de tafel voor 28 personen:
Hele dag werk maar super gezellig!!!! Met alle stalgenootjes