Vandaag spaghetti met linzen. Nog niet echt verkocht aan deze linzen in mijn pasta. Geen idee wat ik daar aan moet doen om het te verbeteren. Mocht iemand tips hebben hoor ik ze graag.
cursebreaker
Berichten: 11405
Geregistreerd: 10-12-06
Geplaatst: 01-04-23 18:30
Het delen van recepten vind ik inderdaad ook altijd ontzettend leuk, dus dat mag wat mij betreft wel vaker gedaan worden als iemand linkjes bij de hand heeft bv
Heerlijke dingen komen er weer voorbij van iedereen! Ik heb niet zoveel foto's meer gemaakt, maar een paar dingen die wij de laatste tijd nog gegeten hebben:
Voor de verandering weer eens Japanse Beef Teriyaki - AH gesneden verspakket waarvan ik de rijst vervang met Udon noodles omdat we dat lekkerder vinden. De zakjes rijst bewaar ik dan wel weer ergens anders voor. Vind dit verspakket ook echt heel erg lekker en die staat nu bijna wekelijks op het menu haha.
Hello Fresh snelle vegetarische ramen met paddenstoelen - deze was echt super lekker! Volgens hun recept moet je bospaddestoelen bouillon gebruiken of groentebouillon wanneer je die eerste niet hebt. Ik had die inderdaad niet erbij gekocht dus heb met bouillon blokjes even zelf groentebouillon gemaakt. En nog wat chili vlokken toegevoegd. Ik heb vandaag nog een left over lunch gehad ervan, met 2 gekookte eieren erbij.
Lasagne met salade
Probeerseltje van m'n man; bladerdeeg met gekruid gehakt, Mexicaanse kruiden. Was wel lekker! Is heel simpel gehakt rullen met kruiden, bladerdeeg uit de gewone koeling spreiden op een plaat, het midden helemaal bedekken met gehakt en de randjes rondom vrij laten, dan reepjes maken en dat oprollen en de oven in. Wel lekker tussendoor!
En dit was een probeerseltje voor de paas brunch van m'n zoontje op school. Een paas chocolade plaat. Was goed bevallen, dus ik ga die komende week nog een keer maken - wel iets anders versierd nog, zonder oreo en heb nog eetbare gouden glitter en vanalles. Dit is ook echt zo easy te maken; chocolade platen smelten in de oven, mixen met een vork ofzo en dan vanalles erop leggen en laten harden en klaar
Zo net weer thuis van een weekend weg en geen zin om te koken dus maar wat makkelijks gemaakt. Moet wel zeggen dat het ontzettend tegenvalt na gisteravond maar dat is denk ik met alles.