Aaahhh nou ik volg dit topic (stiekem) al de hele tijd en ik vond het er allemaal heerlijk uit zien maar dacht dus ook. Dan heb je een blok ijs uit de vriezer. Dat is dan toch al ijs.
Whahahaha nu snap ik hem dus eindelijk ook en dit is echt een gaaf ding dus.
Echt soms kun je je dan ook zo’n ei voelen dat je hem niet begreep
Maar vind hem echt nogal duur. Ik wacht even tot er een dupe uit komt.. kan nooit lang duren
Nientsje
Berichten: 5245
Geregistreerd: 16-02-08
Woonplaats: Friesland
Geplaatst door de TopicStarter: 09-06-23 08:15
@Niqui er zijn uiteraard meer manieren om ijs te maken. Voor ieder wat wils dus!
@Melzazu haha ja als je de container ingevroren hebt dan kom je daar niet met een lepeltje doorheen haha. Maar zodra je het door het apparaat haalt kan je lekker smullen. Je kan spelen met verschillende texturen en het ijs zo romig maken als je zelf wil!
@Olikea een dupe kan vast niet lang duren. De Creami is nu echt bijna niet meer aan te slepen zo populair
Laatst bijgewerkt door Nientsje op 09-06-23 08:40, in het totaal 1 keer bewerkt
Niqui
Berichten: 2164
Geregistreerd: 16-01-08
Woonplaats: Noord-Holland
Geplaatst: 09-06-23 08:20
Nientsje schreef:
@Niqui er zijn uiteraard meer manieren om ijs ge maken. Voor ieder wat wils dus!
Zeker! Ik volg het topic en ik dacht: misschien een optie voor degenen die de Ninja wat te duur vinden. Ik vond de uitleg in dat artikel op Pepper over de verschillen ook wel interessant.
Net bericht gehad dat de verzending vertraagd is. Ik hoop dat ze niet met DPD werken, want ben ook al twee weken op een ander pakje aan het wachten dat gewoon in het DPD distributiecentrum ligt. Zal dus maar smoothies maken deze week, want mijn fruit overleeft het niet meer zolang
@Binoche heh wat balen... hopelijk heb je hem snel!
Gisteren was ik met wat mensen naar Cavalluna. Maar een lief vriendinnetje kwam (ivm de hitte) thuis op onze beestjes passen. Ik had speciaal voor haar ook een container ingevroren voor chocoladeijs. Deze heeft ze lekker door de Creami gehaald met witte chocolade stukjes. Ook zij was helenaal verbaas hoe gemakkelijk, snel en lekker het was
Nientsje
Berichten: 5245
Geregistreerd: 16-02-08
Woonplaats: Friesland
Geplaatst door de TopicStarter: 11-06-23 22:38
Perzik ananas sorbet. De perzik zat onder en ananas zat boven. Dus ik heb een sorbet met 2 aparte smaken in 1 bak haha
Heel goed van smaak! Zit niks aan toegevoegd. Alleen ananas en perzik uit blik met sap van beide.
Ik ga vanavond weer eens experimenteren. Eens zien wat daaruit komt
Nientsje
Berichten: 5245
Geregistreerd: 16-02-08
Woonplaats: Friesland
Geplaatst door de TopicStarter: 13-06-23 17:28
@Babootje, als het poederig is moet je nog even een respin doen. Het beste met een klein scheutje vocht.
Te koud kan niet haha want het moet echt een blok ijs zijn als je begint.
Zelf zet ik het altijd een poosje buiten de vriezer voor ik begin. Zodat de buitenste rand een beetje ontdooit. Maar dat hoeft niet per se. Ik vind dat zelf wat fijner
capopjekop
Berichten: 30653
Geregistreerd: 30-11-03
Geplaatst: 14-06-23 21:43
Babootje schreef:
We hebben er ook eentje, maar ik krijg er nog geen lekker ijs uit. Blijft een beetje poederig. Geen idee wat we fout doen.
Meer vocht toevoegen. Ik heb er geen maar ik zie gwen van poorten dat steeds doen op tiktok
Heeft iemand al citroenijs geprobeerd te maken? De enige reden waarom ik hem wil
Maar had gisteren wel wel perzik-slagroomijs en net een Chocolade Kahlua milkshake
Heb net een ijskoffievariant in de vriezer gezet. Nu niet uit een pak. Ik heb 2 espresso's gezet, dat aangevuld met melk, hazelnootsiroop em een beetje agave siroop. Even roeren en in de vriezer. Ben benieuwd
Hmm als ik de link open krijg ik alleen een bruim scherm. Meer helaas niet.
Ik eet nu wel wat te vaak ijs haha, normaal at ik nooit ijs. Wantja haalde het nooit. Maar nu het zo makkelijk is en ik zelf kan bepalen wat voor ijs ik wil, heb ik nu toch regelmatig een ijsje. Vooral met dit warme weer
capopjekop
Berichten: 30653
Geregistreerd: 30-11-03
Geplaatst: 15-06-23 04:34
Blijft het ijs ook smeuïg als je het weer invriest of moet je het dan weer in de machine doen voordat je het eet? Of maken jullie porties die in een keer op kunnen?