Tonijn pastasalade met een boel vitamientjes . Nog over van gister en na een snackbar-lunch net, komt dat goed uit .
Natasjaa
Berichten: 2763
Geregistreerd: 06-07-04
Woonplaats: Groningen > Crokydoos nr 88
Geplaatst: 01-08-18 17:42
Schop omhoog hier! Kan me niet voorstellen dat jullie al een paar maand niks eten door de warmte haha
En stiekem zocht ik inspiratie
Jet
Berichten: 12067
Geregistreerd: 31-01-01
Woonplaats: Anna Paulowna
Geplaatst: 01-08-18 20:37
Ik eet voornamelijk zelfgemaakte salades op allerlei manieren. Verschillende soorten sla, dan weer ijsbergsla, dan weer een gewone kropsla, soms een zak sla. De ene keer met een mayonaisesaus ( soms met een zakje van Duyvis, soms met ketchup en/of whiskeysaus en kruiden), de andere keer met olie en azijn, peper, beetje suiker. Soms met koude gekookte pasta, soms met gerookte kip, dan weer met tonijn uit blik, ook wel met uitgebakken spekjes. Tomaatje erdoor, stukjes paprika, zilveruitjes of Amsterdamse uien, augurk, ook wel eens met noten erdoor en dan weer wat croutons. Zo kan ik met "hetzelfde" toch steeds gevarieerd eten ( vind ik). Voor warm eten vind ik het toch te warm. Een enkele keer maak ik nog pasta of schuif ik een pizza in de oven...
O ja, ook wel met brie of blauwschimmelkaas erdoor! En een heel enkele keer met stukjes perzik daarbij. En qua saus doe ik ook wel eens honing en mosterd door de mayo .
Gisteren had ik stoofperen, varkenshaas en aardappels. Vandaag heb ik nog een x stoofperen en ik denk dat ik er krieltjes en een biefstukje of schnitzeltje bij eet.
gisteren heb ik gyrosreepjes gemaakt, met rijst en griekse salade.
vandaag zal het wel patat worden, aangezien ik een afspraak heb in het ziekenhuis om 16.00, maar het is al paar keer gebeurd dat we 1,5 uur later nog niet geholpen waren. Dus dan maar safe.