Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Kinke schreef:vanille extract is natuurlijk niet zo lekker als vanille stokjes. Dan zou ik liever vanille pasta gebruiken. Als je dan toch extract gebruikt neem dan een goed merk, Massey bijvoorbeeld. Denk dat het niet uitmaakt wat voor suiker je gebruikt
Venthe schreef:Ik lees al een tijdje mee.
Mijn laatste baksels toch maar eens showen
Paastaart met sloffenbodem, lemoncurd mascerpone en mango
[ [url=m/xpkQ7e.jpg]Afbeelding[/url] ]
Forrero rocher taart
[ [url=m/WmiKv9.jpg]Afbeelding[/url] ]
Citroenbrownies met cream cheese en lemon curd
[ [url=m/DvMyJ6.jpg]Afbeelding[/url] ]
En vandaag: hazelnootschuimtaart
[ [url=m/11YYj6.jpg]Afbeelding[/url] ]
Kinke schreef:is ok, vind hem niet spectaculair. Beetje custardachtig ofzo. Denk dat het met wat frambozencoulis stukken beter is
Kinke schreef:https://www.flyingfoodie.nl/recept/magi ... e-3-lagen/
Ik weet dat het de bedoeling is qua consistentie, ik vond de smaak wat saai. Ik heb hem gebakken in een PME bakvorm, ik heb daar heel veel van omdat ik in het verleden op bestelling taarten maakte. Ik bak nooit met siliconen bakvormen. Als je die gaat gebruiken doe dan voor de zekerheid direct een snijplank oid onder de bakvorm als je hem uit de oven haalt. De taart 'beweegt' namelijk nog.
diameter 23 cm
https://www.ellenscreativecakes.nl/bakv ... diepte=560
eline_di schreef:Kinke schreef:leuk byloulou
Ik bak met hetelucht (combi).
Heb nu die 'magische' vanille cake (taart?) in de oven staan, ben benieuwd wat het wordt
En???
Ik vind het recept zo apart
Gave taart trouwens Byloulou!
Wat heb je als vulling end. gebruikt?